• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Emineruya34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2018
22
3
1
31
Meraba kızlar acaba hamilemiyim iki kere test yaptım negatif çıktı ama günüm de geçti akintim var ama gögüsum de çok ağrı yok sizce hamilemiyim

1 gün geçti sanırım ama ben hiç yaşamaz dim böyle şeyler hayatta günüm oynamaz di
Mevsimsel oluyo bende öyle dıyodum günün şaşmaz diye hep iki ay önce 15 gün geçti hamileyim dedim kesin testler negatif geç döllenme diye kendimi kandırdm doktora gidince mevsimsel dedi
Şuan hamileyim göğüs ağrım 6. Haftaya girerken başladı kan verirsen çıkar veremezsen de bekle üç dört gün daha bakalım Allah gönlünden geçeni nasip etsin

Ah ah ben de evlendiğim ilk yıl çok yaşadım bu gecikmeleri. 3 gün gecikme, 4 gün gecikme.. Her sabah yeni bir test yapardım ama sonuç negatif olurdu. Benim de hiç gecikme olmazdı bekarken, hatta erken olduğu olurdu ama geç olmazdı. Sonra anladım ki vucüt evliliğe alışmaya çalıştığı için oluyormuş gecikmeler. Sen kaç yıllık evlisin arkadaşım? Allahım gönlünüze göre versin. Bu ay olmazsa bir sonraki olur. Fazla stres yapma.

Kusma başka bir rahatsızlığa bağlıdır çünkü 4 haftalık gebelikte kusma başlamaz .

Gebelik olursa silikte olsa testte çıkar, ya da kan tahlili yaptırın şüpheniz varsa.

Çok istediğini anlıyorum ama belirtiler bu kadar erken başlamıyo ilk 4. 5. Hafta bilmıyosun hamile olduğunu test yaparak öğrenıyosun 5 haftanın ortalarında baş dönmesi oluyo mesela ben bugun 6+2 yim bu sabah ilk defa kustum yavaş yavaş oluyo belirtiler inşallah hamilesindir en iyisi beklemen hayal kırıklığı yaşamanı istemem

Ben adet olmam gereken gun yapmistim idrar testini ve ikinci cizgi cok silik olsada cikmisti. Sizde hic mi cikmadi muhtemellen mevsimsel bir gecikme yasiyorsunuzdur kusma durumunada gelince bu kadar erken haftada kusma olmaz genelikle 8./9. Haftadan sonra iki aydan sonra baslar buyuk ihtimal bir hastalik geciriyorsunuz

Back