Canım suan regl tarihin geçmemiş sabret geçince yap bi de yumurtlamadan sonra ates yükselmesi normal ilk ay denediğiniz için evham yapıyorsun heyecanlısın çok normal ama sakin olmaya çalış bu anlattığın belirtiler adet berisi de olabilirArkadaslarr lutfen okuyup yardim edin
Bende senin gibi oldu şimdi doktorun yanından yeni çıktım sonuç negatif ama inşallah senin bebiş vardır canım aynı kanamalar bende de oldu stres yapıyoruz çünkü sakin olmayı başaramıyoruz için rahat etmiyorsa muayene olabilirsin canım en rahatı buKanama da beni yaniltiyor neden olduki oyle su kariwik kanama
Aynen kaşıntı vardı ilk önce sonra adet tarihim de pembe yavru ağzı akıntıyla karısık bi lekelenme oldu tabi ben mantar ya da Allah korusun başka bişey olmasından korktum beta hcg negatif ti çünkü bugün muayene oldum doktor adet sökücü verdi ben iki kez hamile kaldım ikisi de düşükle sonuçlandı bu üçüncü olacak inşallah 3 aydır deniyoruz bakalım nasip artık ama gerçekten stresten oldugunu düşünüyorum ne zamn korunmayı bıraktım bütün dengem sarsıldı ama inşallah sen de bebek vardırSendeki kanamalar da sulu kanama geldi kaşıntı verdimi ve ilk denemendemi oldu bunlar? Bende o kanama iliwki sirasi gelmedi yumurtalama uzerinden 1 hafta kecdikden sora geldi
Akıntıdan kaç gün sonra yaptın testi canımİnsallah bu kez bebeyin olur canim.bendeki akinti ovulyasyondan 1 hafta sora oldu.bende internetde okudum bebek rahim duvarina tutununca kanama verir yazmiwdi oyle oldugunu duwundum dedim bi adeti bekleyeyim ama yinede merak ediyo adam test negatif atetime de daha 1 hafta var
Canım akıntından kaç gün sonra bhcg testi yaptınİnsallah bu kez bebeyin olur canim.bendeki akinti ovulyasyondan 1 hafta sora oldu.bende internetde okudum bebek rahim duvarina tutununca kanama verir yazmiwdi oyle oldugunu duwundum dedim bi adeti bekleyeyim ama yinede merak ediyo adam test negatif atetime de daha 1 hafta var
Kan testi yapmadim canim sadece idrar testi yaptim.idrar testini bugun yaptim yani kanamadan 5 gun sonraCanım akıntından kaç gün sonra bhcg testi yaptın
Aslinda ilk deneme oldugu icin insan merak ediyorBu kadar takip etmek kendini dinlemek acillll diye cevap istemek yorucu olmuyor mu. Bence biraz sakin olmalısın.
O zamn bekle canım regl gününde bi test daha yaparsınKan testi yapmadim canim sadece idrar testi yaptim.idrar testini bugun yaptim yani kanamadan 5 gun sonra
Aslinda ilk deneme oldugu icin insan merak ediyor
Bana biraz gergin gibi geldin o yüzden uyarmak istedim. Bildiğim kadarıyla gergin olunca pek sonuç alınmıyor. Gönlünce olsun her şey
Tamam canim zaten regl gecikirse kan testi yapicamO zamn bekle canım regl gününde bi test daha yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?