Hamilemiyim

buna cevap verebilmek için çooook detaylı sormam lazım da soramayacagim için eğer tam olduysa daha şimdi belli olmaz zaten oladabilir olmayabilir tamamen spermin içeriye girip girmedigiyle alakalı bir durum ben test yaptırıp ogrendigimde de 2 aylik hamilyedim ve adet görüyordum yani olabiliyor

Kızlar adetimin başlangıcından 17 gün sonra ilişkiye girmeden önce 15 20 saniye prezervatifsiz temas oldu ama tam giriş olmadı. Ben yinede panik oldum sonradan arastirinca zevk suyu ihtimali var diye. Şimdi adetime 1 2 gün falan var prediktor early erken gebelik testi yaptım sabah negatif çıktı ve adet olacak gibi sancım var risk yok diyebilir miyim

Slm arkadaşlar benim asetim 24 Mart ti ama olmadım adet ten bit hafta önce bel ağrım başladı göğüs ucu hassaslasti ama faha olmafsi acaba hamilelik var mı adet ten 3 gün önce test yaptım negatif ti

Slm bu siteye yeni üye oldum merak ettiğiniz veya sorularınızı nereden yazarak paylaşıyorsunuz yardımcı olurmusunuz

Benim ilk başlangıç 27 Temmuz bitiş 6 Ağustos tık yok .Ağrı falan da yok Geçtimiz cuma günü kan testi yaptırdım 0 negatif. Bugün idrar testi ile baktım tel çizgi yok kafayı yiycem. 2 kızım var çok şükür. Bir ağdet olsada rahatlasam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…