- 28 Şubat 2018
- 374
- 401
- 53
- 27
- Konu Sahibi neeoglakmigeliyor
-
Yumurtlaman ocaktaydi ama sen 28 ocakta adetmi oldun subatmi demek istedinMerhaba arkadaşlar ben 20 yaşımdayım.6 aylık evliyim.Evlendiğimde adetim iki gün gecikmeli oluyordu.Kasım aralık ve ocakta ayda iki kere adet oldum.Doktora gittim adetinin ikinci günü gel hormon tahlili yapılsın dedi.İlaç vermedi.Ocak 28 de son adetimi oldum.3 aydır devam eden iki kere adet görmem bu ay olmadı.Göğüslerim ve uçları çok ağrı yapıyor bazen midem çok az bulanıyor.18 ocakta yumurtlama günümdü.22 ocakta kan testi yaptırdım ama negatif çıktı. Sizce gebelik olabilirmi şimdiden teşekkür ederim
Evet evet pardon 18 şubatYumurtlaman ocaktaydi ama sen 28 ocakta adetmi oldun subatmi demek istedin
Simdi yumurtlamadan 4 gün sonra gebelik cikamaz bebegin tutunmasi 6 ve 10 gün arasi olur ve ondan sonra hcg hormonu salgilanir.. yani sen daha 10.günündesin beklemek istemiosan 12.gününde sabah ilk idrarinla test yap canimEvet evet pardon 18 şubat
Yazarken eksik yazmışım 22 sinde yaptığım testi ocak 11 için yaptırmıştım .ayda iki kere oluyodum şubatta hiç olmayınca onun için yaptırmıştımSimdi yumurtlamadan 4 gün sonra gebelik cikamaz bebegin tutunmasi 6 ve 10 gün arasi olur ve ondan sonra hcg hormonu salgilanir.. yani sen daha 10.günündesin beklemek istemiosan 12.gününde sabah ilk idrarinla test yap canim
Negatif dedigin acaba silil cizgi olabilirmi.. testler bu kadarmi yanılıyor ya.. bide hangi markaydimerhabalar ben sana kendimden örnek vereyim ben de hep tarihi tarihine baktım uyguladım hatta 2 hafta boyunca test yaptım evde hep negatif çıktı en son 3. hafta da yaptığım test de hafif gölgeli çıkınca hemen doktora gittim orda bi kan testi yaptırdım ve 2 aylik hamile olduğumu öğrendim mesela şuan da da test yapıyorum negatif çıkıyor kan testi verdim yine negatif çıkıyor ama göğüsüm şişti ve sikinca süt geliyor
Mart 1 de kan testi verdim 7.12 ydi mart 3 de tekrar test yaptırdım 11.1.doktorlara göre ben 5 haftalık hamileyim benim emin olduğuma göre 3 haftalık vede eğer 5haftalık olursa değer düşük çıkıyor şimdi tekrar kan testi vermeye gidiyorummarkasıns bakmadım inan ki mesela şuanda da dedigim gibi kan testim negatif ama göğsüm şişiyor ne sıkınca süt geliyor bende anlamadım şuan ne olduğu hastaneye gidicem carsamba gunu
valla o kadar değişik şeyler oluyor ki diyorum ben 2 hafta test yaptım evde negatif çıktı bi kan testi yaptım 7 hafta 5 günlük hamileyim. inşallah hamilesindir ilk cocuk muMart 1 de kan testi verdim 7.12 ydi mart 3 de tekrar test yaptırdım 11.1.doktorlara göre ben 5 haftalık hamileyim benim emin olduğuma göre 3 haftalık vede eğer 5haftalık olursa değer düşük çıkıyor şimdi tekrar kan testi vermeye gidiyorum
Evet ilk çocuk inşallah.bugün değerim 19.54 çıktı sanırım şuanlık bi sıkıntı yoj ama bakalım cuma doktora gidicemvalla o kadar değişik şeyler oluyor ki diyorum ben 2 hafta test yaptım evde negatif çıktı bi kan testi yaptım 7 hafta 5 günlük hamileyim. inşallah hamilesindir ilk cocuk mu
Maşallah sizeBize de haber ver mutlaka coxuk gerçekten çok güzel şey benim 2 yaşında oğlum var Allah her kadına yaşatsın bu mutlulugu
Peki neden dolayı böyle oluyor ? Bn en son 31 aralıkda adet oldum ve bugun martın 6sı . Gebelik testi yaptm negatifmerhabalar ben sana kendimden örnek vereyim ben de hep tarihi tarihine baktım uyguladım hatta 2 hafta boyunca test yaptım evde hep negatif çıktı en son 3. hafta da yaptığım test de hafif gölgeli çıkınca hemen doktora gittim orda bi kan testi yaptırdım ve 2 aylik hamile olduğumu öğrendim mesela şuan da da test yapıyorum negatif çıkıyor kan testi verdim yine negatif çıkıyor ama göğüsüm şişti ve sikinca süt geliyor
bilmiyorum bende inan ki çünkü ben 2 aylik hamile olduğumu ogrendigimde adet oluyordum yani anlamadım hiç çok tuhaf şeyler gerçektenPeki neden dolayı böyle oluyor ? Bn en son 31 aralıkda adet oldum ve bugun martın 6sı . Gebelik testi yaptm negatif
Peki suan hamile misinz yoksa doğum yaptınız mı ??bilmiyorum bende inan ki çünkü ben 2 aylik hamile olduğumu ogrendigimde adet oluyordum yani anlamadım hiç çok tuhaf şeyler gerçekten
Merhaba benim reglime 1gün var ve ben dün test yaptım silik çizgi çıktı bu sabah yine test yaptım onada silik çıktı bu kadar erken belli olur mu acaba hamilemiyim olursa ilk çoçuğum olacak kafam karışık durumdamarkasıns bakmadım inan ki mesela şuanda da dedigim gibi kan testim negatif ama göğsüm şişiyor ne sıkınca süt geliyor bende anlamadım şuan ne olduğu hastaneye gidicem carsamba gunu
Testin fotosunu atar msn ?Merhaba benim reglime 1gün var ve ben dün test yaptım silik çizgi çıktı bu sabah yine test yaptım onada silik çıktı bu kadar erken belli olur mu acaba hamilemiyim olursa ilk çoçuğum olacak kafam karışık durumda
Olsun yaa sen çek. Gölge gibide olsa çıkar. Bazı arkadaslar da oyle dedi burda ama çektiklerinde görünüyordu :))Resimde çok belli olmuyor ki çektiğimde yokmuş gibi duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?