- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.953
- 598
Bildiğim kadarıyla 15 gün süresi var. 15 gün içinde olmazsa tekrar doktora görün canımTarlusan kullandım beş gün. Sonra bekledim adet olmak için. Hala adet olmadım bugün tarlusan biteli (söktürücü) 4.gün.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bildiğim kadarıyla 15 gün süresi var. 15 gün içinde olmazsa tekrar doktora görün canımTarlusan kullandım beş gün. Sonra bekledim adet olmak için. Hala adet olmadım bugün tarlusan biteli (söktürücü) 4.gün.
Canim beinmde adetim 14gun gecikti her gun testim negatif cikiyor gec dollenme nedir oyle ola bilirmi???Bildiğim kadarıyla 15 gün süresi var. 15 gün içinde olmazsa tekrar doktora görün canım
Canim beinmde adetim 14gun gecikti her gun testim negatif cikiyor gec dollenme nedir oyle ola bilirmi???
Duzenliydi 3ay once dushuk+kurtaj oldum 50gunden sonra ilacla regl oldum shimdide tik yok prolaktinim var ama her zaman variydi duzenliydi regllerimaman düzenli oluyor muydu
Yarin sabah idrariyla yine yapacam bakalim noluyornormalde
Yarin sabah idrariyla yine yapacam bakalim noluyor
Cox saol canim gittim kan analizi verdim ciksin ilk ishim yarin doktora gorunecem her 2sonucta doktorom gel bakalim dediistersen
Cox saol canim gittim kan analizi verdim ciksin ilk ishim yarin doktora gorunecem her 2sonucta doktorom gel bakalim dedi
Amin)))))inşallah
Yok canim 15den buyuk olmali hamile kadinda bende 12.3 cikdi hic bu kadar yuksekde cikmamishdi aslinda her defa 0.5filan cikardiinşallah
Hayır hamilesin 5 den büyük olmasın gebe demek :)Yok canim 15den buyuk olmali hamile kadinda bende 12.3 cikdi hic bu kadar yuksekde cikmamishdi aslinda her defa 0.5filan cikardi
O hastaneden hasteneye deyishiyor benimde öbur hastanemde 5den yukariydi shimdi fotograf gonderecem sana bakden büyük olm
Himm evet ama yine de çok yüksek. İstersen 48 saat sonra tekrar kan ver inşallah iki katına çıkar
Hmm bende bilmiyorumki yarin doktora gidecem bakalim o ne diyorn ver inşallah iki katına
5. Gün adet oldumBildiğim kadarıyla 15 gün süresi var. 15 gün içinde olmazsa tekrar doktora görün canım