• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

Ozlem9606

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2017
84
9
6
28
Merhaba kizlar bn duzensz adet oluyorum ve bebek istiyorum adetim bu ayda gecti ve dun usg girdm dr rahim duvarinda kalinlasma var 12 mm kesenin yeri olsmus hamile olabilirsn dedi ama kanimda 0.5 cikti yani negatif bnm kasiarimda agri mide bulanmam bas donmem var sizce hamile olabilir miyim badina byle bisey gelen var mi ?

Merhaba kizlar bn duzensz adet oluyorum ve bebek istiyorum adetim bu ayda gecti ve dun usg girdm dr rahim duvarinda kalinlasma var 12 mm kesenin yeri olsmus hamile olabilirsn dedi ama kanimda 0.5 cikti yani negatif bnm kasiarimda agri mide bulanmam bas donmem var sizce hamile olabilir miyim badina byle bisey gelen var mi ?
geç döllenme olabilir birazdaha bekle

Benim öyle oldu ilk testin 0.5 çıktı 3 hafta sonra 13888 çıktı. Biraz bekle adet olmazsan tekrar test yap

İnşallah canım hayırlı zamanda sana da nasip olsun
Şey merhaba. Ben size birşey danışmak istiyorumda,benim adetlerim oldum olası düzensiz. Herhangi bir sorunum yokmuş ama. Temiz. Sadece kansızlığım var ona da bu ay tedavi oldum. 6 aydır deniyoruz eşimle ama olmadım. Yaşım 26. Bu ay hem soğan suyu içtim hem de buhar banyosu yaptım adetliyken. Ovulasyon günümü de test yaparak yakaladım çift çizgiyi.değerlendirdik . Ertesi gün hemen silikleşti çizgi. Yine günaşırı değerlendirdik. Düzensiz adetim olduğu için ovulasyonun üzerinden giderek 15 gün ekledim beklenen adet günüm diye belirledim. Üç gün geçti hala adet olmadım. Comfort erken gebelik testi aldım yaptım ikindi vakti. Negatif. . . Ama belimde ara ara ağrı geliyor. Önden kasıklarıma da bazen bi hareketlilik geliyor geçiyor. Başka zerre belirtim yok. Herşeyi yazdım iyice tam anlaşılmak için . Ne önerirsiniz tecrübelerinize dayanarak … ?

Şey merhaba. Ben size birşey danışmak istiyorumda,benim adetlerim oldum olası düzensiz. Herhangi bir sorunum yokmuş ama. Temiz. Sadece kansızlığım var ona da bu ay tedavi oldum. 6 aydır deniyoruz eşimle ama olmadım. Yaşım 26. Bu ay hem soğan suyu içtim hem de buhar banyosu yaptım adetliyken. Ovulasyon günümü de test yaparak yakaladım çift çizgiyi.değerlendirdik . Ertesi gün hemen silikleşti çizgi. Yine günaşırı değerlendirdik. Düzensiz adetim olduğu için ovulasyonun üzerinden giderek 15 gün ekledim beklenen adet günüm diye belirledim. Üç gün geçti hala adet olmadım. Comfort erken gebelik testi aldım yaptım ikindi vakti. Negatif. . . Ama belimde ara ara ağrı geliyor. Önden kasıklarıma da bazen bi hareketlilik geliyor geçiyor. Başka zerre belirtim yok. Herşeyi yazdım iyice tam anlaşılmak için . Ne önerirsiniz tecrübelerinize dayanarak … ?

Bir de kan testi yaptır bakalım canım bazen bu erken gebelik testleri de doğru sonuç vermiyor. İnşallah vardır bebis :)

pazartesiye kadar beklesem miacaba

O zaman sabah ilk idrarla tekrar dene 2 günde bir. İkinci çizgiyi görürsen oyle kan verirsin. Eninde sonunda vereceksin yapacak birşey yok :) ben de ilkokulda aşıdan kaçmıştım ama çatır çatır dogurdum valla söz konusu evlat olunca korku kalmıyor :P

O zaman sabah ilk idrarla tekrar dene 2 günde bir. İkinci çizgiyi görürsen oyle kan verirsin. Eninde sonunda vereceksin yapacak birşey yok :) ben de ilkokulda aşıdan kaçmıştım ama çatır çatır dogurdum valla söz konusu evlat olunca korku kalmıyor :p
Şimdi ilk idrarla yaptım ama çıkmadı. Pazartesiye kadar bekleyim.. olmadı doktora gideyim. Kasıklarımda çekilme hissi var.belimde ağrı var

Şimdi ilk idrarla yaptım ama çıkmadı. Pazartesiye kadar bekleyim.. olmadı doktora gideyim. Kasıklarımda çekilme hissi var.belimde ağrı var

Tamam canım en hayırlısı olsun inşallah hakkında

Kizlar ben normalde 29 gunde bir adet oluyorum klomen aldim gecen adetimde ve simdi adet gunumun 2.gunundeyim ama daha adet olmadim belimde agri var bacaklarimda falan ve cok gerginim kendimi hic iyi hissetmiyorum yorgunluk var icimden hic bir sey yapmak gelmiyor sizce hamilemiyim bilemedim simdi test yapmaya da korkuyorum negatif olcak diye cok kararsizkaldim yardimci olur musunuz

Back