• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim

Bazen testler yanlis gosterebiliyir bikac gun daha gecsin kan testi yaptirin. Olma ihtimali var ama benimde ole olmustu hamileydim

soğan kürü gebelik yoksa erken getirir normalde adeti geciktirdiğini sanmıyorum canım inşallah hamilesindir

merhaba arkadaşlar. benim gecikmemin 7 . günü bugün ve en son dün olmak üzere dört adet test negatif sonuç verdi. ancak normalde yaşadığım hiçbir adet belirtim de yok. daha önce hiç olmayan bacak ağrılarım var ayakta duramıyorum. sizce bu bir belirti olabilir mi?

Hamile olabilirsiniz ilk bebegimde bende sürekli ıslaklik hissetmistim hasta oldum deyip baktığımda hiç bir şey yok du ve kasık ağrıları goguslerde şişlik ve ağrı ....inşallah hamilesinizdir

merhaba arkadaşlar. benim gecikmemin 7 . günü bugün ve en son dün olmak üzere dört adet test negatif sonuç verdi. ancak normalde yaşadığım hiçbir adet belirtim de yok. daha önce hiç olmayan bacak ağrılarım var ayakta duramıyorum. sizce bu bir belirti olabilir mi?
Kimyasal gebelik olabilir teste çıkmaz kan tahlilinde çıkıyo en gec on gün içinde hasta olunuyo ya böyledir yada stres kaynaklı gecikme olabilir

7 aylik evliyim korunmuyoruz bebek istiyoruz bu ay akintim cok artti ilk baslarda yumurta aki gibiydi 5 gundur falan da akintinin icinde pembe iplik gibi kanamalarda geliyor. Ara ara baş dönmesi goz kararmasi gibi durumlarda yasadim. Ve sol yumurtaligimda ara ara sanci oluyor. Bu dogru bir bilgimi bilmiyorum ama idrarimda da beyaz tortular var. Adet donemimde daha 4 ocak gbi falan. Sizce hamile olabilir miyim? Lutfen kizlar yardimci olun

Back