• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim??

erdilara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2017
59
23
88
Kızlar merhaba, bu ay çatlatma iğnesi oldum şu an iğne vurulalı 16. gün kahvergi akıntım var adet olduğumu sanıp bu yüzden doktora gittim . Kan tahlilinde bhcg 49 çıktı.Progestan kullanmaya başladım. Benim sorum şu acaba bu değer çatlatma iğnesinden mi kaynaklanıyor yani iğnenin etkisi 16 gün sürer mi?

Sürmez canım hamilesin inşallah sağlıkla devam eder :) 2 gün sonra testi tekrarlarsin.

Sürmez canım hamilesin inşallah sağlıkla devam eder :) 2 gün sonra testi tekrarlarsin.
Çok teşekkürler canım doktor yüzde 99 hamile değilsindir ama yinede test yapalım, klomene devam ederiz demişti. Sonucu arayarak doktor iletti ilacı kullanmamamı söyledi. Onun yerine progestan verdi.

Çok teşekkürler canım doktor yüzde 99 hamile değilsindir ama yinede test yapalım, klomene devam ederiz demişti. Sonucu arayarak doktor iletti ilacı kullanmamamı söyledi. Onun yerine progestan verdi.

Doktorlar her zaman bilemiyor bana da kesinlikle adet olacaksın demişti meğer hamileymisim :D

Hayirli olsun canim :) saglicakla kucagina alirsin insallah... progestani agizdan mi aliyorsun fitil olarak mi ?

Hadi hayırlı olsun testi 2 gün sonra tekrarlat kesinlessin:KK200: kahverengi değilde kırmızıdan korkmalisin progesdani birakma

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım yaklaşık 5 aydır takip ediyorum sizi üye olmadım ama bu ay size birşeyler sormak istiyorum. Adetime on gün kala belimde ağrı sol kasıkta ağrım var göğüslerim şişti ve şuan 8 gün Var Adetime göğüslerim iyice acıyor bide akıntı var adet öncesi belirtilerim olurdu ama bir gün önce yada olduğum gün 5 aydır bebek istiyoruz ilk defa bu kadar rahatsız oldum sizi çok okudum etkilendim desem ağrılar nereden?? Hamile miyim ki acaba puf ne olur bebişim olsa sevsem onu

Doktor telefonla soyledigi icin onu sormayi unuttum agizdan aliyorum
Bende hep agizdan aldim canim. Almanyaya tatile geldim burda kontrol icin kullanmaya devam edeyim mi diye sordm doktor agizdan mi aliyorsn diye şok oldu. Jelatin var onda ben tavsiye etmiyorum hem fitil olarak bebege etkisi daha iyi hemde vucuduna girmemis oluyor dedi. Tabi sen bi doktoruna sorarsn. Ben hep agizdn kullaniyordm :)

Back