• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya cıkmasa korka korka gıdıyomm vallah
Canım iki secenegin var ya hamilesin ki inşallah hamilesindir yada hamiş değilsindir saglıklı olda kimyasal falan onlar kötü cnm rabbim gönlüne göre versin stres yapma

Kızlar gıttın ulturasonda gozukmuyo kan ıstedı bakalım pazartesıye kaldı pazartesı ne dıycekler

Evet verdım sonuc ıcın beklıyorum pazartesıyı
Sana verilen barkodla internetten sonucuna bakabilirsin cnm tc numaranla beraber 50 den yukari ise zaten hamilesindit coktan cikmistir cnm sonucun borkodunla internettrn bak

Sana verilen barkodla internetten sonucuna bakabilirsin cnm tc numaranla beraber 50 den yukari ise zaten hamilesindit coktan cikmistir cnm sonucun borkodunla internettrn bak
Canım yok guvenlık geregı engelenmıstır dıyo sonucları goremıyoruz burdan

Canım yok guvenlık geregı engelenmıstır dıyo sonucları goremıyoruz burdan
Neee aaa ay ne sacma yaaaa bunlarda hizmet vercekler ya ben nettten kendim bakmistim merakimiz gitmisti tuh artik pazwrtesiyi beklicekain sen genede dikkat et ilac falan alma cnm

Neee aaa ay ne sacma yaaaa bunlarda hizmet vercekler ya ben nettten kendim bakmistim merakimiz gitmisti tuh artik pazwrtesiyi beklicekain sen genede dikkat et ilac falan alma cnm
tamam cnm t.ederımm pazartesı yazıcam artık

Back