Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım iki secenegin var ya hamilesin ki inşallah hamilesindir yada hamiş değilsindir saglıklı olda kimyasal falan onlar kötü cnm rabbim gönlüne göre versin stres yapma
Sana verilen barkodla internetten sonucuna bakabilirsin cnm tc numaranla beraber 50 den yukari ise zaten hamilesindit coktan cikmistir cnm sonucun borkodunla internettrn bak
Sana verilen barkodla internetten sonucuna bakabilirsin cnm tc numaranla beraber 50 den yukari ise zaten hamilesindit coktan cikmistir cnm sonucun borkodunla internettrn bak
Neee aaa ay ne sacma yaaaa bunlarda hizmet vercekler ya ben nettten kendim bakmistim merakimiz gitmisti tuh artik pazwrtesiyi beklicekain sen genede dikkat et ilac falan alma cnm
Neee aaa ay ne sacma yaaaa bunlarda hizmet vercekler ya ben nettten kendim bakmistim merakimiz gitmisti tuh artik pazwrtesiyi beklicekain sen genede dikkat et ilac falan alma cnm