Adetiniz geçti mı?
Adet geçtikten sonra test yapıp silik çizgi gördüyseniz hamilelik var gibi duruyor ama siz yinede kan testi verin kesinleşsin...
Adet geçtikten sonra test yapıp silik çizgi gördüyseniz hamilelik var gibi duruyor ama siz yinede kan testi verin kesinleşsin...
İnşallah sağlıklı bir gebelik oluşmuştur. Böyle diyelim daha hayırlı olur... Mutlu haberlerler alırsınız inşallah :)Bugun vericem gıdıp hastaneye ıns hamileyımdır zaten ıstıyoduk 3 yasında bı kızım var varsa bu ıkıncı olucak
Ya bu arada kadın dogum doktorları dolu sızce yaparlar mı yınede gıdıp beklıyım mı bı kan testi yapılıcakHamilesin canım Allahın izniyle kan ver netleştir
Ben dün akşam acile gittim karın ağrım var ilaç alacaktım ama gebelikten şüphelendiğim için kana baktırmak istedim dedim hemen bakıyolar canım 1 saatte çıktı benim sonuç eğer bebiş çıkarsa 1 kaç gün önceden randevu alırsın tekrar yaptırırsın k. DoğumaYa bu arada kadın dogum doktorları dolu sızce yaparlar mı yınede gıdıp beklıyım mı bı kan testi yapılıcak
Negatif miSımdı yaptım negatıf sımdıde bı ne gatıf cıkıyo bı sılık cızgı anlayamadım
o nasıl oluyoNegatif mi
Canım hemen kan ver kimyasal olabilir Allah korusun
Hcg yükseliyor sonra düşmeye başlıyor gebelik doğal yoldan anne bile anlamadan sonlanıyor araştır bi isterseno nasıl oluyo
Canım idrar testleri yanlış sonuç verebiliyo sen hemen kan verSımdı yaptım negatıf sımdıde bı ne gatıf cıkıyo bı sılık cızgı anlayamadım
Ayy hadi bakalım cnm inşallah vardır bebişOgleden sonraya sıra verdıler gıdıcem cnm
Ayy hadi bakalım cnm inşallah vardır bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?