• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sebede2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
Kızlar ben bır haftadır test yapıyom hep negatıftı dun ıkı tane yaptım bırı sıllık cıktı. Dıgerıde bı degısık sızce hamılemıyım atesımıde olctum meraktan oyle bısey varmıs ya 37.2 cıktı

Eklentiler

• 20170614_172703.jpg
    20170614_172703.jpg
    22,3 KB · Görüntüleme: 113
Canım hamile olma olasılıgın teste göre yüksek çıkmış olabilirsin ama bu testlerin yanılma payı baya bi yüksek en iyi ihtimal kanda betaya baktırman en dogru sonucu o verir trbrikler inşallah hamilesindir cnm

Adetiniz geçti mı?

Bugun vericem gıdıp hastaneye ıns hamileyımdır zaten ıstıyoduk 3 yasında bı kızım var varsa bu ıkıncı olucak
Adet geçtikten sonra test yapıp silik çizgi gördüyseniz hamilelik var gibi duruyor ama siz yinede kan testi verin kesinleşsin...

Bugun vericem gıdıp hastaneye ıns hamileyımdır zaten ıstıyoduk 3 yasında bı kızım var varsa bu ıkıncı olucak
İnşallah sağlıklı bir gebelik oluşmuştur. Böyle diyelim daha hayırlı olur... Mutlu haberlerler alırsınız inşallah :)

Sımdı yaptım negatıf sımdıde bı ne gatıf cıkıyo bı sılık cızgı anlayamadım

Ya bu arada kadın dogum doktorları dolu sızce yaparlar mı yınede gıdıp beklıyım mı bı kan testi yapılıcak
Ben dün akşam acile gittim karın ağrım var ilaç alacaktım ama gebelikten şüphelendiğim için kana baktırmak istedim dedim hemen bakıyolar canım 1 saatte çıktı benim sonuç eğer bebiş çıkarsa 1 kaç gün önceden randevu alırsın tekrar yaptırırsın k. Doğuma

Ogleden sonraya sıra verdıler gıdıcem cnm

Back