- Emoji Skoru
- 7
- Puanlar
- 86
- Konu Sahibi Neslihanzerya
-
ben olsam çatlardım dijital gebelik testi al yap clearblue üstteki arkadaşın paylaştığından. o kesin sonuç veriyor :)
:) bende çatlamak üzereyim ama elim gitmiyo desem yeridir umutlanıp tekrar hayal kırıklığı yaşamak cok zorben olsam çatlardım dijital gebelik testi al yap clearblue üstteki arkadaşın paylaştığından. o kesin sonuç veriyor :)
bende bu ay aynı hislerle gebelik testi yaptım. hatta daha çok var adete çıkmayabilir diye kendimi teselli ede ede bekledim. küt diye pozitif çıktı 2 haftalık gebelik yazdı altında :) geçen cuma kese gördüm haftaya kalbini duyacağım nasipse. hiç bozma moralini :) yap testi kurul bizede söyle sonucu :):) bende çatlamak üzereyim ama elim gitmiyo desem yeridir umutlanıp tekrar hayal kırıklığı yaşamak cok zor
:)) yaaa allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese de versin inşallah çok sevindim. inşallah bende görürüm o pozitifi artık :)99bende bu ay aynı hislerle gebelik testi yaptım. hatta daha çok var adete çıkmayabilir diye kendimi teselli ede ede bekledim. küt diye pozitif çıktı 2 haftalık gebelik yazdı altında :) geçen cuma kese gördüm haftaya kalbini duyacağım nasipse. hiç bozma moralini :) yap testi kurul bizede söyle sonucu :)
Once bi test yap artikkk hepimoz merak ettik :):)) yaaa allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese de versin inşallah çok sevindim. inşallah bende görürüm o pozitifi artık :)99
Korktum negatif cikar diye bugun yapamadim haftasonu yapicam adet olmazsam eger pozitif olursa bayrami 1 hafta onceden baslatiyorum :)Once bi test yap artikkk hepimoz merak ettik :)
evet bebiş var:) darısı bizim başımıza ,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlar benimde adetim 3 gun gecti bugun erken gebelik testi yaptim bi bakabilir misiniz sizce bebek var miEki Görüntüle 2008663 Eki Görüntüle 2008664
canım akıntın varmıydı benimde hiç belirtimyok ve çok akıntım var normalde 2hafta önce ağrım başlarArkadaşlar 3 gün kaldı adetime hiç bir belirtim Yok kan tahlili yapsam çıkar mı yumurtlama dönemi öncesi ve sonrası ilişkiye girdik yardımcı olur musunuz
Aynı belirtiler ile hamile kaldım. 28. Günde idrar testinde çift çizgi çıktı. 21. Gün denemiştim çıkmamıştı. Bence hemen bi nöbetçi eczane bularkadaşlarrr bende yazıvereyim şuraya. adetim sadece 1 gün geçti bugünde olmazsam 2 gün geçmiş olacak belki çok erken yazıyorum ama ;
2 hafta önce göğüslerim aşırı kaşınmaya başladı. hemen hemen bir haftadan sonra şişmeye başladı ortalama yarım beden şiş şu an ve baya hassas hatta ağrı var dokununca adetim gecikince de hassaslaşıyordu ama bu kadar olduğunu hiç bilmem. kasıklarımda ara ara hafif baskılar oluyo ama çok rahatsız etmiyor. 3 aydır korunmuyoruz korunmayı bıraktığımızan beri adetlerim biraz düzensizleşti. ama gecikince gerçekten çok rahatsızlık veriyordu. şu an öyle bir rahatsızlığım yok kasık bölgemde sadece ufak ağrılar. ne dersiniz?
canım akıntın varmıydı benimde hiç belirtimyok ve çok akıntım var normalde 2hafta önce ağrım başlar
canım akıntın varmıydı benimde hiç belirtimyok ve çok akıntım var normalde 2hafta önce ağrım başlar
Hala ağrım YÖK sürekli akıntım var 4 gün kaldı test yaptım çıkmadı senin test ne zaman sonuç verdi idrarBenim de 2 hafta önceden ağrılarım sancılarım başlardı ama bu sefer öyle olmadı ne Ağrı ne sancı ne şişlik hiçbirşey yaşamadım meğer hamileymişimDarısı başına inşllh CNm
Hala ağrım YÖK sürekli akıntım var 4 gün kaldı test yaptım çıkmadı senin test ne zaman sonuç verdi idrar
Hala ağrım YÖK sürekli akıntım var 4 gün kaldı test yaptım çıkmadı senin test ne zaman sonuç verdi idrar
Markası ne acabaDifital olan erken gebelik testleri var ondan al 35 tl ye almıştı eşim eğer hamileysen kesin çıkar kaç haftalık olduğunu da söylüyor CNm inşllh hamilesindir
Canim hayirli olsun bu arada kacla ogrendin hamile oldugunu hcg kac ciktiCNm ben adetimden 3 gün önce erken gebelik testi aldım yaptım pozitif çıktı adet olmam gereken gün de gittim kan verdim pozitif çıktı şükür Allah'ıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?