• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben olsam çatlardım dijital gebelik testi al yap clearblue üstteki arkadaşın paylaştığından. o kesin sonuç veriyor :)
:) bende çatlamak üzereyim ama elim gitmiyo desem yeridir umutlanıp tekrar hayal kırıklığı yaşamak cok zor :(

:) bende çatlamak üzereyim ama elim gitmiyo desem yeridir umutlanıp tekrar hayal kırıklığı yaşamak cok zor :KK43:
bende bu ay aynı hislerle gebelik testi yaptım. hatta daha çok var adete çıkmayabilir diye kendimi teselli ede ede bekledim. küt diye pozitif çıktı 2 haftalık gebelik yazdı altında :) geçen cuma kese gördüm haftaya kalbini duyacağım nasipse. hiç bozma moralini :) yap testi kurul bizede söyle sonucu :)

bende bu ay aynı hislerle gebelik testi yaptım. hatta daha çok var adete çıkmayabilir diye kendimi teselli ede ede bekledim. küt diye pozitif çıktı 2 haftalık gebelik yazdı altında :) geçen cuma kese gördüm haftaya kalbini duyacağım nasipse. hiç bozma moralini :) yap testi kurul bizede söyle sonucu :)
:)) yaaa allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese de versin inşallah çok sevindim. inşallah bende görürüm o pozitifi artık :)99

:)) yaaa allah sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese de versin inşallah çok sevindim. inşallah bende görürüm o pozitifi artık :)99
Once bi test yap artikkk hepimoz merak ettik :)

Hayırlı olsun canım,sağlıkla kucağına alırsın inşallah,belirtim yoktu yazmışsın da merak ettim göğüs hassasiyeti var mıydı?

Kizlar benimde adetim 3 gun gecti bugun erken gebelik testi yaptim bi bakabilir misiniz sizce bebek var mi 20170614_134238.jpg 20170614_134206.jpg

Arkadaşlar 3 gün kaldı adetime hiç bir belirtim Yok kan tahlili yapsam çıkar mı yumurtlama dönemi öncesi ve sonrası ilişkiye girdik yardımcı olur musunuz
canım akıntın varmıydı benimde hiç belirtimyok ve çok akıntım var normalde 2hafta önce ağrım başlar

arkadaşlarrr bende yazıvereyim şuraya. adetim sadece 1 gün geçti bugünde olmazsam 2 gün geçmiş olacak belki çok erken yazıyorum ama ;
2 hafta önce göğüslerim aşırı kaşınmaya başladı. hemen hemen bir haftadan sonra şişmeye başladı ortalama yarım beden şiş şu an ve baya hassas hatta ağrı var dokununca adetim gecikince de hassaslaşıyordu ama bu kadar olduğunu hiç bilmem. kasıklarımda ara ara hafif baskılar oluyo ama çok rahatsız etmiyor. 3 aydır korunmuyoruz korunmayı bıraktığımızan beri adetlerim biraz düzensizleşti. ama gecikince gerçekten çok rahatsızlık veriyordu. şu an öyle bir rahatsızlığım yok kasık bölgemde sadece ufak ağrılar. ne dersiniz?
Aynı belirtiler ile hamile kaldım. 28. Günde idrar testinde çift çizgi çıktı. 21. Gün denemiştim çıkmamıştı. Bence hemen bi nöbetçi eczane bul :KK66:

canım akıntın varmıydı benimde hiç belirtimyok ve çok akıntım var normalde 2hafta önce ağrım başlar

Benim de 2 hafta önceden ağrılarım sancılarım başlardı ama bu sefer öyle olmadı ne Ağrı ne sancı ne şişlik hiçbirşey yaşamadım meğer hamileymişimDarısı başına inşllh CNm

Benim de 2 hafta önceden ağrılarım sancılarım başlardı ama bu sefer öyle olmadı ne Ağrı ne sancı ne şişlik hiçbirşey yaşamadım meğer hamileymişimDarısı başına inşllh CNm
Hala ağrım YÖK sürekli akıntım var 4 gün kaldı test yaptım çıkmadı senin test ne zaman sonuç verdi idrar

Hala ağrım YÖK sürekli akıntım var 4 gün kaldı test yaptım çıkmadı senin test ne zaman sonuç verdi idrar

CNm ben adetimden 3 gün önce erken gebelik testi aldım yaptım pozitif çıktı adet olmam gereken gün de gittim kan verdim pozitif çıktı şükür Allah'ıma

Difital olan erken gebelik testleri var ondan al 35 tl ye almıştı eşim eğer hamileysen kesin çıkar kaç haftalık olduğunu da söylüyor CNm inşllh hamilesindir

Back