- Emoji Skoru
- 7
- Puanlar
- 86
- Konu Sahibi Neslihanzerya
Arkadaşlar 3 gün kaldı adetime hiç bir belirtim Yok kan tahlili yapsam çıkar mı yumurtlama dönemi öncesi ve sonrası ilişkiye girdik yardımcı olur musunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla herkesin dedigine gore degil kendi bildigine gore yapican o zaman anam, ben idrar da pozitifi gorene kadar kan vermem mesela..
noluuurrr beni de cevaplayınarkadaşlarrr bende yazıvereyim şuraya. adetim sadece 1 gün geçti bugünde olmazsam 2 gün geçmiş olacak belki çok erken yazıyorum ama ;
2 hafta önce göğüslerim aşırı kaşınmaya başladı. hemen hemen bir haftadan sonra şişmeye başladı ortalama yarım beden şiş şu an ve baya hassas hatta ağrı var dokununca adetim gecikince de hassaslaşıyordu ama bu kadar olduğunu hiç bilmem. kasıklarımda ara ara hafif baskılar oluyo ama çok rahatsız etmiyor. 3 aydır korunmuyoruz korunmayı bıraktığımızan beri adetlerim biraz düzensizleşti. ama gecikince gerçekten çok rahatsızlık veriyordu. şu an öyle bir rahatsızlığım yok kasık bölgemde sadece ufak ağrılar. ne dersiniz?
Korunmuyorsan kan testi verebilirsin regl'in geçmiş sonuçta. acaba diye kendini kasma ver kan gitsin. inş hamilesindirarkadaşlarrr bende yazıvereyim şuraya. adetim sadece 1 gün geçti bugünde olmazsam 2 gün geçmiş olacak belki çok erken yazıyorum ama ;
2 hafta önce göğüslerim aşırı kaşınmaya başladı. hemen hemen bir haftadan sonra şişmeye başladı ortalama yarım beden şiş şu an ve baya hassas hatta ağrı var dokununca adetim gecikince de hassaslaşıyordu ama bu kadar olduğunu hiç bilmem. kasıklarımda ara ara hafif baskılar oluyo ama çok rahatsız etmiyor. 3 aydır korunmuyoruz korunmayı bıraktığımızan beri adetlerim biraz düzensizleşti. ama gecikince gerçekten çok rahatsızlık veriyordu. şu an öyle bir rahatsızlığım yok kasık bölgemde sadece ufak ağrılar. ne dersiniz?
inşallah canım saolKorunmuyorsan kan testi verebilirsin regl'in geçmiş sonuçta. acaba diye kendini kasma ver kan gitsin. inş hamilesindir
fikri olan yokmu kızlararkadaşlarrr bende yazıvereyim şuraya. adetim sadece 1 gün geçti bugünde olmazsam 2 gün geçmiş olacak belki çok erken yazıyorum ama ;
noluuurrr beni de cevaplayın(
Kac gun gecti ki canim adetin ? Testte cikmasi herkeste degisiyor. Sen adet olmuyorsan stres yapma istersen idrar testi yap ama bir hafta yada 10 gün bekle derim . Sonucta adet olmadigin sürece umut vardir. Benim adetim 2 hafta gectikten sonra cikmisti 3 haftalik hamileydim. Ama o zamana kadar cok test yaptm yipratiyot oda.fikri olan yokmu kızlar(
Arkadaşlar 3 gün kaldı adetime hiç bir belirtim Yok kan tahlili yapsam çıkar mı yumurtlama dönemi öncesi ve sonrası ilişkiye girdik yardımcı olur musunuz
Predictor erken gebelik testi al benim 5 gün kala cikmistiArkadaşlar 3 gün kaldı adetime hiç bir belirtim Yok kan tahlili yapsam çıkar mı yumurtlama dönemi öncesi ve sonrası ilişkiye girdik yardımcı olur musunuz
Predictor erken gebelik testi al benim 5 gün kala cikmisti
Evet kızlar aldım erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı iki haftalık hamileymişim cuma günü gidip kan verecem bakalım hayırlısıyla
canım bugün tam 3 gün oldu henüz olmadım hiç adet olacakmışım gibi her zamanki belirtilerim yok geciktiğim halde de normalde kasıklarım patlardı ağrıdan şişerdim balon gibi hiç öyle bir durumda yok sadece göğüslerim şiş ve dokunulmuyor çok hassas hiç olmadığı kadar. daha önce geciktiğimde adet belirtilerim olurdu test yapardım negatif çıkardı haliyle bu seferki farklı gibi ümitlenmek istmesemde eğer regl olmazsam haftaso nuna kadar bekleyip öyle test yapıcamKac gun gecti ki canim adetin ? Testte cikmasi herkeste degisiyor. Sen adet olmuyorsan stres yapma istersen idrar testi yap ama bir hafta yada 10 gün bekle derim . Sonucta adet olmadigin sürece umut vardir. Benim adetim 2 hafta gectikten sonra cikmisti 3 haftalik hamileydim. Ama o zamana kadar cok test yaptm yipratiyot oda.
ben olsam çatlardım dijital gebelik testi al yap clearblue üstteki arkadaşın paylaştığından. o kesin sonuç veriyor :)canım bugün tam 3 gün oldu henüz olmadım hiç adet olacakmışım gibi her zamanki belirtilerim yok geciktiğim halde de normalde kasıklarım patlardı ağrıdan şişerdim balon gibi hiç öyle bir durumda yok sadece göğüslerim şiş ve dokunulmuyor çok hassas hiç olmadığı kadar. daha önce geciktiğimde adet belirtilerim olurdu test yapardım negatif çıkardı haliyle bu seferki farklı gibi ümitlenmek istmesemde eğer regl olmazsam haftaso nuna kadar bekleyip öyle test yapıcam