Hamilemiyim ?

Hamilemiyim

• Ankete Katılan
    15

Hakalinn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2017
11
5
1
33
1 Aydır Korunmasız İlişkiye Giriyorduk ilk ilişki günü adetim geldi 13 nisanda tekrar geldi doktora gittim önce hamile olmadığım söylendi bir kaç defa test yaptırdım kan ve ev de yapılan testten , 05.05.2017 tarihinde tekrar gittim Beta-HCG Değerim 27,6 İdi Doktor Hamile Olma İhtimalim Olduğunu Söyledi 2 Gün Sonra Gel Tekrar Test Yapalım Dedi ve Bugün Yani 07.05.2017 Tarihinde Yaptığımız Kan Testinde Beta HCG Değerim 91,65 Olarak Çıktı ve Doktor Gene Hamile Olabileceğimi Söyledi Evde Yaptığım Hamilelik Testinde İse Negatif Çıkt ı Acaba Hamilemiyim ?

Hamilesin bence. Değer yükselmiş. Belli bir değerden sonra evde yapılan testlerde çıkıyor. Değer zamanla yukselecektir o zaman idrar testinde de çıkar

Hamilesin hayırlı olsun canim. Simdi saglikli gebelik olup olmadığını takip etmek icin iki günde bir testi tekrarlayacaksin. 2binli degerlere ulasinca da kese görünecektir. Adet oncesi deger yukselmesi icin kimyasal gebelik yasamis olman gerek :)

Sormana bile gerek yok hamilesin canım hayırlı olsunn darısı başımıza

Kızlar bir sorum olacak âdetlerim düzensiz normalde en son ayın 3de adet görmüştüm bu ay üstümden 3 gün geçti ayın 1 de kan tahlili yaptim negatif çıktı 6 gün geçti dün leke gördüm ağrı hafif var göğüslerim sis kahverengi leke aksama kadar oldu bu sanata tekrar kahverengi leke gördüm ondan sonra kurudum galiba hiç birşey yok yarında adetim gelmezse acaba bir kan testi daha yapayım mi kafam karıştı başına hiç böyle birşey gelen oldu mu 1 sene doldu korunmuyoruz

Rabbim hayirla tamamlandirsin hamilesin canim

Mide bulantım vardı bide sürekli çağla aşerdim her gün yarım kilo yiyom yni :) bide ayaklarımda ağrı vardı yorgunluk var sürekli uyuyasım geliodu

Kızlar bugün doktora gittm biri hamilesin dedi biri değilsin değerlerin düşük 3.000lerde olması lazım dedi

İnşallah cnm bendede vardı o rahime yerleştiği içinmiş
Canım hanı dün demiştim ya adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor diye ağrım geçti.. gündüz yine başladı ağrım ama kısa sürdü... seninde mi böyle arada bi oluyor yoksa sürekli mi ağrın var...

Canım birde karnından gurul gurul sesler geliyor mu ? Yarın kan testine gidecem... hamilelerin duası kabul olurmuş dua et banada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…