- 5 Mart 2011
- 817
- 16
- Konu Sahibi gokcebuket
arkadaşlar merhaba uzun süreden sonra tekrar aranıza döndüm.hemen konuya giriyorum...agustos ve eylül aylarında dogum kontrol hapı kullandım ekimin 5ide hapım bitti ekim 8 de adet oldum ve hapı bıraktım.ekim ayı boyuncada düzenli olmasa ara ara ovulasyon testi yaptım ama hep 2.çizgi silik yada hiç yoktu...bu arada kasım oldu. kasımın 8inde adet bekledim gelmedi kasımın 14.ne kadar hiç belirtide olmadı ama kasımın 14 ünde bütün gün hayalet gibiydim sürekli kafamı koycak yer arrıyordum karın ve bel agrımda vardı tamam dedim bugün gelicek geldi de ancak afedersiniz tuvaletteyken peçeteye nasıl yogun yumurta akı kıvamında akıntıyla karışık kılcal damar kadar ince açık renkli kan.sonra yok . ertesi günde bir kez aynı şekilde sonra birdaha hiç gelmedi...ama halsizliği kasıklarda gerginlik agrı kasılma sürekli adet olucakmışım gibi devam ediyor.neyse dedim sökülemiyor ondan herhalde . dün akşam nasıl krem kıvamında yogun bir akıntım vardı noluyorum dedim hemen evde son kalan ovulasyon testimi yaptım ve ikinci çizği test çizgisine çok yakın koyulukta..öncekiler çok ince ydi.aksi gibi başka testimde yok akıntı bugünde devam ediyor.çok şaşkınım şimdi ben ayın 14 ünde adetmi oldum 4 günde yumurtluyormuyum hamilemiyim şaşkınım kaç aydır bu testlerde yumurtlama yı yakalayamamışken bu ne şimdi hangisine sevineyim bu arada bende pko var ve adetlerim ara ara böyle azda olsa gelir ama tuhaf olanı bu kadar kısa sürmez.yarın annem gebelik tasti getircek ama nasıl dayanıcam bilmiyorum.bu arada resimleri eklicem 2 3 gün önce yaptıklarımı ve son çift çizgimi.konuşmaya ihtiyacım var arkadaşlar yardım lütfennn....
Son düzenleme: