• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim yoksa Kimyasal gebelik mi !?yardımmm

Ozuji

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2017
164
34
48
merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum kafamdaki karışıklıklara çözüm bulmak için en sonunda kayıt. Olup sormaya karar verdim.Yardımcı olursanız sevinirim .çünkü doktor iyice kafa karıştırdı bu yüzden pzt başka doktoroda gözüküceğim.
Şimdi 9 eylül gecesi rahatsızlandım karın ağrısı mide bulantısı ishal falan vardıacile gittim gece serum falan takmadan önce hamilelik testi yapıldı “Negatif” çıktı sonra. Tahlillerim yapıldı bağırsaklarımda parazit çıktı ilaç kullandım falan 1-2 güne ayaklandım Sonra ayın 11nde eşimle birlikteliğimiz oldu . Ayın 12 sinde adet oldum. Normalde 5 gün falan süren adetim 9 gün sürdü ama. Süreklilik yoktu .ara ara ufak kanama lekelnme gibi. Yoğun bir adet geçirmedim. Uzun ve aralıklıydı. Bu benim kafama takıldığı için 21 eylülde doktora gittim ve vajinal ultrasonla baktı. Ya miyom ya gebelik dedi birşey var dedi testte yapıldı orda hamile olduğumu öğrendim ve çok şaşırdım. Beta değerim 493 lerdeydi. Kimyasal gebelik olabileceğini hiç bir şey söyleyemiceni söledi. Bir gün sonra yani 23 eylül için tekrar kan testi yaptı . Ondada beta değerim 820 lerde çıktı. Ve gene çok erken yakaladığımız bir gebelik hiç bişey diyemem. Salı gününe gelin tekrardan ultrasonla tekrar bakıcam dedi . Ve. Bütün sorularımız havada kaldı bu çocuk ne kadarlık nasıl negatifken pozitif oldu adet gördüm sonuçta o kadar erkense beto değeri yüksek nasıl oluyor .
Yardımcı olursanız çook sevinirim

Olabilir demek ki geç dölleme olmuş. Değerleriniz yüksek. Kaç haftalık olduğunu söylememesinin sebebi keseyi tam göremediyse hesaplayamamıştır. Sizin de adet tarihiniz karışmış zaten. Büyük ihtimalle adetten önce ilişkiye girdiğinizde hamile kaldınız. Kese büyüdükçe size bilgi verecektir.

Olabilir demek ki geç dölleme olmuş. Değerleriniz yüksek. Kaç haftalık olduğunu söylememesinin sebebi keseyi tam göremediyse hesaplayamamıştır. Sizin de adet tarihiniz karışmış zaten. Büyük ihtimalle adetten önce ilişkiye girdiğinizde hamile kaldınız. Kese büyüdükçe size bilgi verecektir.
Kimyasal gebelik olma riski nedir sizce bu değelerde olabiliyor mu

Canım hiç bilmiyorum daha önce yaşamadım. Öyle düşünme karamsar olma. Tekrar ne zaman çağırdı? Özele git eğer devlete gittiysen çünkü devlet biraz daha az bilgi veriyor.

Bence senin gordugu adet degil yerlesmeymis.okadar surdugude oluyormus.dr zaten hep olumsuz hep olumsuz istiyorsaniz ins saglikli bi gebeliktir boyle dusunun.yukselisi iyi cunki.

Ama çok erken yakaladık demiş dediğim gibi keseyi görmemiştir. Bildiğim kadarıyla kimyasal gebelikte değerler bir yüksek olur bir düşük. Yani mesela sizin 400 küsürmüş ertesi gün 800 küsür olmuş. Normalde düşmesi gerekiyor diye biliyprum.

Canım hiç bilmiyorum daha önce yaşamadım. Öyle düşünme karamsar olma. Tekrar ne zaman çağırdı? Özele git eğer devlete gittiysen çünkü devlet biraz daha az bilgi veriyor.
Bu salı çağırdı ama pztsi gününe başka doktordan aldım ben bide. Yok canım özel hastane

Bence senin gordugu adet degil yerlesmeymis.okadar surdugude oluyormus.dr zaten hep olumsuz hep olumsuz istiyorsaniz ins saglikli bi gebeliktir boyle dusunun.yukselisi iyi cunki.
İnşallah öyledir kafa karışıklığı sıkıntı yapıyor işte

Ama çok erken yakaladık demiş dediğim gibi keseyi görmemiştir. Bildiğim kadarıyla kimyasal gebelikte değerler bir yüksek olur bir düşük. Yani mesela sizin 400 küsürmüş ertesi gün 800 küsür olmuş. Normalde düşmesi gerekiyor diye biliyprum.
İnternetten araştırmalarıma göre düZgün şekilde artması iyimiş ama bilmiıyorum yarın belli olur belkii

Hamilesin büyük ihtimalle Allah yar yardımcın olsun
Hakkında hayırlısı

Doktorda sabret dedi :)) keşke sabırlı bir insan olabilsem:)
:KK64: Bende fazla sabırlıyım ya. İlk test yaptım,aradan 1 hafta geçti öyle gittim dr. A :KK55:
acele etmeme gerek yok diye düşündüm iyi de olmuş zaten erken gebelikmiş :KK16:

:KK64: Bende fazla sabırlıyım ya. İlk test yaptım,aradan 1 hafta geçti öyle gittim dr. A :KK55:
acele etmeme gerek yok diye düşündüm iyi de olmuş zaten erken gebelikmiş :KK16:
Valla sizinkide iyimiş:D sabır önemli ya ..bende hiç beklemediğim anda öğrendim enfeksiyon falan vardır diye gittm hamileymişim :) ama sevinemedim tabianlayamadım durumu daha

Valla sizinkide iyimiş:KK70: sabır önemli ya ..bende hiç beklemediğim anda öğrendim enfeksiyon falan vardır diye gittm hamileymişim :) ama sevinemedim tabianlayamadım durumu daha
Aslında sabır güzel gerçekten. Sabır mı yoksa gamsızlık mı onu da pek çözemedim gerçi:KK48:
Sen keyfine bak mutlu ol. Değerlerin gayet güzel.

Meraba kimyasal gebelik de değerler düşüşe geçiyor ve kanama başlıyor bende öyle olmuştu parça parça düşüyordu ben on gün yerimden kalkamadım wc haricinde

Back