Hamilemiyim yoksa baska bi skntimi

Tugbamiracle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2020
107
31
28
Kizlar ben 1 yildir ugrasiyorum herhangi bi skntim yok kis iltihap vs ama olmuyosize sorum su ovulasyondan birgun once doktora gittim ve alttan bakti benim bu ay ovulasyondan sonra asiri sol kasik agrim var reglime suan 2 gun var ve bundan 2 3 gun onceye kadar sabahlari midem bulaniyodu sol kasigim asiri agriyip asiri gaz birikmesi oluyodu ve öksurdugumde bile sol kasigimda batma oluyo sizce kis olsa doktor gormezmiydi bu ayda umitlendm suan goguslerm asiri hassas beyaz akntimda oldu dune kadar bugun pek yok dun gece bas donmesiyle uyandim ama asla ümitlenmek istemiyorum iki gundurde regl sancilarim var bu kasik batmasi mide bulantisi gaz vs neden oluyor

Ya psikolojiktir yada gerçekten gebeliktir ama ben gebelik belirtilerin en sağlam adet geçtikten sonra başladığına inananlardanım test yapın

Testi yarin yapcam insallah pek icimdende gelmiyo ama cok uzuluyorm zaten regl oluncada agliyormda farkeden bisey yok ama bu sol kasik batma olayi ilk defa yasiyorum insallah hamileymdir

test yaptım negatif bugün ovülasyondan sonra 14. günüm fakat hala hastalanmadm adet oldum diye koşuyorum sarı akıntı devam ediyo 3 gündür

Ben kırmızıları gördüm yine kimysaldan sonra çabuk olur derler inanmayin kimde duyduysam hep 9 10 ay sonra oluyor anlamiyorum ne yapmak lazim ki ne zormus ya hamile kalmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…