- 21 Mart 2018
- 193
- 40
- 18
- 35
- Konu Sahibi Aysenur1037
-
Canım üç gün gecikti ya test yapınca hevesleniyorum.insallah olmam biraz bekleyim öyle yapicam test . İnşallah isteyen her anne hamis olsunkız hadi inşallah hamılesındır , hemen bir test yap yarın sabah
Aminn canım insallah. Rabbim isteyen annelere versin .kucaklarimizi boş birakmasin
Gerçekten mi ayy İnşallah bende hamişimdirInaallah hamilesinizdir .Kasik agrisi bende beklenen adetten 1 hafta once basladi .Surekli wc ye gidiyordum ve uyumak istiyordum.
Benimde adetim 3 gün geçmişti sabah vakti birden kasıgıma ve belime ağrı girdi göğüslerim hassaslaştı bende tamam adet oluyorum kesin dedim meğer hamileymişim o yüzden sizde aksatmayın bi an önce test yapın benmki cok hafif silik cıkmıstıKızlar çok kafam karışık. Adetim üç gün gecikti ilk sağda sonra solda şiddetli kasık ağrısı vardı. Şimdi ara ara batiyor. Sürekli yeme hissi var. Ama adette olabilirim diyirum. Ama inşallah olmam. İki gün oncesin de sigara böreği yapıyordum midem çok bulandı yağı görünce zor kizarttim. Halim hic yok öğretmenim ne okula gidesim ne de evde iş yapasim var . Anne olmak çok istiyorum . Sekiz aydır evliyim 28 yasindayim
Benimde adetim 3 gün geçmişti sabah vakti birden kasıgıma ve belime ağrı girdi göğüslerim hassaslaştı bende tamam adet oluyorum kesin dedim meğer hamileymişim o yüzden sizde aksatmayın bi an önce test yapın benmki cok hafif silik cıkmıstı
Selam kızlar benimde adetime 4 gün kaldı göğüslerim cok şişti ya ve ağırlaştılar bide yemeklerden sonra hep uyuma isteği yorgunluk halsizlik bacaklarımda kaslarımda ağrı var hiç böyle olmamıştım adete yakın inş rabbim bu mübarek günün hürmetine bütün isteyenlere nasip etsin
Aminn canım . Dün o kadar çok dua ettim ki bugün le beş gün olacak benimde. İnşallah bizimde bebeğimiz olur. Benim birde dilimde tat dokusu değişti dilimin kenarında sanki yemek kalmış da gitmiyor gibi çok abur cubur yiyesim geliyorSelam kızlar benimde adetime 4 gün kaldı göğüslerim cok şişti ya ve ağırlaştılar bide yemeklerden sonra hep uyuma isteği yorgunluk halsizlik bacaklarımda kaslarımda ağrı var hiç böyle olmamıştım adete yakın inş rabbim bu mübarek günün hürmetine bütün isteyenlere nasip etsin
Aminn canım . Dün o kadar çok dua ettim ki bugün le beş gün olacak benimde. İnşallah bizimde bebeğimiz olur. Benim birde dilimde tat dokusu değişti dilimin kenarında sanki yemek kalmış da gitmiyor gibi çok abur cubur yiyesim geliyor
Amin canımAyyy aminn canım yaa inşaAllah öyleyizdir rabbim tüm isteyen kardeşlerimize de ver Allahım bu mübarek cuma gününün hürmetine
Amin canım
Olmadım daha canım test de eğer olmazsam pazartesi ye yapmay direk kan testi yaptırmak istiyorum canımNe yaptın canım test yaptınmı yada hasta oldunmu
Olmadım daha canım test de eğer olmazsam pazartesi ye yapmay direk kan testi yaptırmak istiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?