Hamilemiyim yoksa adet mi olacağım

Aysenur1037

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2018
193
40
18
35
Kızlar çok kafam karışık. Adetim üç gün gecikti ilk sağda sonra solda şiddetli kasık ağrısı vardı. Şimdi ara ara batiyor. Sürekli yeme hissi var. Ama adette olabilirim diyirum. Ama inşallah olmam. İki gün oncesin de sigara böreği yapıyordum midem çok bulandı yağı görünce zor kizarttim. Halim hic yok öğretmenim ne okula gidesim ne de evde iş yapasim var . Anne olmak çok istiyorum . Sekiz aydır evliyim 28 yasindayim

inşallah bebiş geliyordur :) bende 6 aylık evliyim 29 yaşındayım hepimizin gönlüne göre olsun herşey inşallah, test yaptır bize de haber vermeyi unutma :)

Inaallah hamilesinizdir .Kasik agrisi bende beklenen adetten 1 hafta once basladi .Surekli wc ye gidiyordum ve uyumak istiyordum.

Benimde adetim 3 gün geçmişti sabah vakti birden kasıgıma ve belime ağrı girdi göğüslerim hassaslaştı bende tamam adet oluyorum kesin dedim meğer hamileymişim o yüzden sizde aksatmayın bi an önce test yapın benmki cok hafif silik cıkmıstı

Selam kızlar benimde adetime 4 gün kaldı göğüslerim cok şişti ya ve ağırlaştılar bide yemeklerden sonra hep uyuma isteği yorgunluk halsizlik bacaklarımda kaslarımda ağrı var hiç böyle olmamıştım adete yakın inş rabbim bu mübarek günün hürmetine bütün isteyenlere nasip etsin

Aminn canım . Dün o kadar çok dua ettim ki bugün le beş gün olacak benimde. İnşallah bizimde bebeğimiz olur. Benim birde dilimde tat dokusu değişti dilimin kenarında sanki yemek kalmış da gitmiyor gibi çok abur cubur yiyesim geliyor

Ayyy aminn canım yaa inşaAllah öyleyizdir rabbim tüm isteyen kardeşlerimize de ver Allahım bu mübarek cuma gününün hürmetine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…