• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim yardımcı olurmusunuz?

hevuk

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
7.065
361
363
Merhaba.
Ben sıkıntımdan bahsetmek istiyorum
Eylülün 12 sinde regli oldum normalde 6 gün sürmesi gerekirken 17 gün sürdü
Hastaneye gittim kistim varmış o ay çıkan ve patlamış ilaç kullandım dr verdi..
İlaç bitince regli olucagımı söyledi ama ben hala regli olmadım bugün ayın 16 sı oldu hala tık yok kasıklarımda batmalar var
İdrar testi yaptım ama çıkmadı birşey jinokolog görmekten gına geldi sizce hamile olabilirmiyim böyle bir durum yaşayan varmı..
Umarım bu soruma cevap alabilirim.. Yaşayan varsa aydınlatırsa sevinirim p..tesi hataneye gidip kan testi yaptırıcam ama yanılmaktan korkuyorum
Jinokologamı gitsem tekrar..

Merhaba.
Ben sıkıntımdan bahsetmek istiyorum
Eylülün 12 sinde regli oldum normalde 6 gün sürmesi gerekirken 17 gün sürdü
Hastaneye gittim kistim varmış o ay çıkan ve patlamış ilaç kullandım dr verdi..
İlaç bitince regli olucagımı söyledi ama ben hala regli olmadım bugün ayın 16 sı oldu hala tık yok kasıklarımda batmalar var
İdrar testi yaptım ama çıkmadı birşey jinokolog görmekten gına geldi sizce hamile olabilirmiyim böyle bir durum yaşayan varmı..
Umarım bu soruma cevap alabilirim.. Yaşayan varsa aydınlatırsa sevinirim p..tesi hataneye gidip kan testi yaptırıcam ama yanılmaktan korkuyorum
Jinokologamı gitsem tekrar..

canım benım 12 eylulden 12 ekımde adet olcaksın desek adetın 4gun gecmıs yarın hastahanenın acılıne gıt kan testı yaptır derım cıkmassa ole doktora gıt cunku evde yapılan ıdrar testı adet suresının 10 gun gecmesıyle ancak varsa cıft cızgı gosterıo ama adetın 17 gun surduyse eylul 29da bıttı desek ıkı adet arası 21 gun eylul 29dan ekım 20 ye kadar adet olmaman gerek zaten en saglamı bu gunde kan testı yaptır yanı 4 gun sabret derım adetın uzun surun ce hesaplar karısıyo bıraz ama soyle hesaplanıyo bı kadın 21 gun temız 7 gun adet dıye dusunulur senın adet bıtımıne temız gununu ekleyınce 20 ekım cıkıyo en erken bılemedım ne demek ıstedıgımı anlarsın umarım:26:

17 gun suren bı adetın var canım bence bekle derım bosuna negatıfı gorup uuzlme 17 gunden sonra bı 20 gun felan gecsın

canım benım 12 eylulden 12 ekımde adet olcaksın desek adetın 4gun gecmıs yarın hastahanenın acılıne gıt kan testı yaptır derım cıkmassa ole doktora gıt cunku evde yapılan ıdrar testı adet suresının 10 gun gecmesıyle ancak varsa cıft cızgı gosterıo ama adetın 17 gun surduyse eylul 29da bıttı desek ıkı adet arası 21 gun eylul 29dan ekım 20 ye kadar adet olmaman gerek zaten en saglamı bu gunde kan testı yaptır yanı 4 gun sabret derım adetın uzun surun ce hesaplar karısıyo bıraz ama soyle hesaplanıyo bı kadın 21 gun temız 7 gun adet dıye dusunulur senın adet bıtımıne temız gununu ekleyınce 20 ekım cıkıyo en erken bılemedım ne demek ıstedıgımı anlarsın umarım:26:

Anladım canım demek istediğini normalde Adet döngüm 28 gün de bir oluyor kistim oldugu için kanamam oldu
Benim bebeğim olmuyor 3 yıllık evliyim hiç geçikmemişti 12 sinde oldum regli mesala 10 da olmam gerekliydi gidicem ama elim boş dönmektende korkuyorum
İnşallah hayırlısı olsun..Hastaneyi dr arıycamda oda tüp bebek dr aramak istemiyorum p..tesiye kadar gelmezse gidicem
İnşallah kötü birşeyde yoktur..Teşekkür ederim cevabın için :54:

17 gun suren bı adetın var canım bence bekle derım bosuna negatıfı gorup uuzlme 17 gunden sonra bı 20 gun felan gecsın

Tamam bekliyim değilmii bende öyle düşündüm ama işte insan heycan yapıyoo
Ben filmde çekildim bu ay rahim filmii ondanda geçikmiş olabilir
Bbek olmasa bile kötü bişey olucagından korkuyorum öyleyse nezaman gitmeliyim sence hastaneye
İnan kii 3 yıldır gitmekten böögg geldi totomu görse dr tanıycak nerdeyse
inşallah hayırlısı olsun...

Back