Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar adetim 5 gündür gecikti halsizlik ve mide bulantışarım var testi yaptım kırmızı çizgibin hemen yanında cok net bi şekılde beyaz çizgi oluştu acaba hamilemiyim
Arkadaşlar adetim 5 gündür gecikti halsizlik ve mide bulantışarım var testi yaptım kırmızı çizgibin hemen yanında cok net bi şekılde beyaz çizgi oluştu acaba hamilemiyim
Test bozuk olabilirmi çünkü kırmızı çizginin sol tarafında beyaz çizgi oluştu çok bekleyince boyle oldu şimdide pembe çok acık rengte hafif bi kanama oldu hiç boyle olmazdı kafam çok karıştı
Canım en az 30 test yapmış biri olarak bu test bozuk. Başka bir testle dene.. İdrarı fazla damlatınca ya da sıcaklık fazla yere koyunca bozuluyor testler.. 4 damla yeterli
Canım en az 30 test yapmış biri olarak bu test bozuk. Başka bir testle dene.. İdrarı fazla damlatınca ya da sıcaklık fazla yere koyunca bozuluyor testler.. 4 damla yeterli