hamilemiyim ??yardımcı olun lütfen?

Kızlar bir baksanız fikriniz nedir ? Regl olmadım 1 gün geçikti meraktan yaptım silik çıktı sanki ?

Kızlarrr gittim hastaneye beta 12.57 çıktı nasıl sizce iki gün sonra iki katına çıkması lazm dedi .:/

Kızlarrr gittim hastaneye beta 12.57 çıktı nasıl sizce iki gün sonra iki katına çıkması lazm dedi .:/
Hayirli olsun guzel bir deger daha cok yeni oldugu icin boyle cikmis. Yani gebeligin yeni olusmus daha. Onemli olan bu degerin 2 gune bir 2 katina cikmasi uzulmek yerine sevin keyfini cikar canim

Hayirli olsun guzel bir deger daha cok yeni oldugu icin boyle cikmis. Yani gebeligin yeni olusmus daha. Onemli olan bu degerin 2 gune bir 2 katina cikmasi uzulmek yerine sevin keyfini cikar canim
Doktor tam birşey diyemiyorum dedi o yüzden canın sıkıldı da biraz

Kızlar 2 gün sonra tekrar test verdim beta 3 çıktı yani değilmişim adet geçikmesi nasıl oldu anlamadm neyse hayırlısı

Daha çok yeni bence yüksleir bende aynı durumdayım 43,57 çıktı yarın tekrarlıcam inşallah bizimledir kuzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…