Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hayirli olsun pozitif.. acilde kan testi yaptirin beta hcg degerinizi takip edin saglikli gebelikler dilerimHamilemiyim?Eki Görüntüle 2257981
İnşallahEvet hayirli olsun pozitif.. acilde kan testi yaptirin beta hcg degerinizi takip edin saglikli gebelikler dilerim
Neden belirgin değil acaba ?Eveeeeet
Hamilesin Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.Hamilemiyim?Eki Görüntüle 2257981
Hayirli olsun guzel bir deger daha cok yeni oldugu icin boyle cikmis. Yani gebeligin yeni olusmus daha. Onemli olan bu degerin 2 gune bir 2 katina cikmasi uzulmek yerine sevin keyfini cikar canimKızlarrr gittim hastaneye beta 12.57 çıktınasıl sizce iki gün sonra iki katına çıkması lazm dedi .:/
İnşallah iyi olur artar düzenli olarakHayirli olsun guzel bir deger daha cok yeni oldugu icin boyle cikmis. Yani gebeligin yeni olusmus daha. Onemli olan bu degerin 2 gune bir 2 katina cikmasi uzulmek yerine sevin keyfini cikar canim
Doktor tam birşey diyemiyorum dedi o yüzden canın sıkıldı da birazHayirli olsun guzel bir deger daha cok yeni oldugu icin boyle cikmis. Yani gebeligin yeni olusmus daha. Onemli olan bu degerin 2 gune bir 2 katina cikmasi uzulmek yerine sevin keyfini cikar canim
Daha cok seyler dicek doktor her dedigini kafana takma.. saglikli gelsin diye dua et sadece onu veren Rabbim devamini da getirir insallahDoktor tam birşey diyemiyorum dedi o yüzden canın sıkıldı da biraz![]()
12.57 den 3 e düşmüş. Demek ki kimyasalmis canimKızlar 2 gün sonra tekrar test verdim beta 3 çıktı yani değilmişim adet geçikmesinasıl oldu anlamadm neyse hayırlısı
![]()
Üzme kendini,hayırlısıyla en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah..Kızlar 2 gün sonra tekrar test verdim beta 3 çıktı yani değilmişim adet geçikmesinasıl oldu anlamadm neyse hayırlısı
![]()
Hasta oldum üstüne de12.57 den 3 e düşmüş. Demek ki kimyasalmis canim