hamilemiyim yardım lütfen bekleme cok zor...

ktg

bir bedende iki kalp
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2008
3.971
34
41
adetim 3 gün gecikti gögüslerim cok fena sisti dokunamıyorum ve mavi damarlar gözüküyo bu idrara cıkma cok yogun degil ama kokusu ve rengi degişti bel agrım cok fena sabahları uyanamıyorum ne kadar dinlensem de yorgunum bu seferde psikolojik hisseyimiyorumdur insallah 7 aydır bekliyorum sizce hamilemiyim yardım edin... bu arada karbonatıda denedim köpürdü :)

adetim 3 gün gecikti gögüslerim cok fena sisti dokunamıyorum ve mavi damarlar gözüküyo bu idrara cıkma cok yogun degil ama kokusu ve rengi degişti bel agrım cok fena sabahları uyanamıyorum ne kadar dinlensem de yorgunum bu seferde psikolojik hisseyimiyorumdur insallah 7 aydır bekliyorum sizce hamilemiyim yardım edin... bu arada karbonatıda denedim köpürdü :)

karbonatı denediysen kesinn kaydirigubbakcemile3 şaka biyana tabi de saydıkların hamilelik belirtileri arasında hep war..3 gün geçmiş test neden yapmıyosun..eğer warsa bebiş ki inşallah wardır testte çıkar artık...

ya bn siirrte bi köyde ögretmenm ilceye gitmem lazım ve oda anca haftasonu of beklemek gercekten zor karbonatıda merakıma yaptım bi dogrulugu yok sanırım .okudukarıma göre erkekerde bile köpürüyomus...

ya bn siirrte bi köyde ögretmenm ilceye gitmem lazım ve oda anca haftasonu of beklemek gercekten zor karbonatıda merakıma yaptım bi dogrulugu yok sanırım .okudukarıma göre erkekerde bile köpürüyomus...

hımm test olmaması kötü tabi..karbonat işin geyiği tabiki bi geçerliliği yok..3 güncük daha sabır ozaman..ama biraz relax..eğer bebek yoksa bile stressten iyice gecikir sen de iyice ümitlenirsin...inşallah bebeğin seninledir...

insalllah senin cocugun var mı ....

hayır canım 3 aylık hamileyim ben de..daha bikaç ay önce bu stressi yaşadığım için başlığı görünce yazmadan edemedim,şuanki halini çok iyi tahmin edebiliyorum çünkü..inşallah güzel hbrler wer haftasonu..

degilim yazmanıza gerek kalmadı....

X