İnşallah dualarım o yönde.canim insallah hamilesindir ya :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah dualarım o yönde.canim insallah hamilesindir ya :)
Şuan 15 gün geçti adetimi mart 17 de olmam lazımdı gelecek adetime 12 gün var15 günmü geçti 12 gün mü kaldı?
Anladım. 15 gün geçmiş olmasına rağmen çizgi silik geldi bana.Şuan 15 gün geçti adetimi mart 17 de olmam lazımdı gelecek adetime 12 gün var
Seninde canım Hayırlısıyla gelsinlerBende ilk testi o zaman yaptımilkinde çıkmadı bu ikinci testim inşallah gönlünce olur seninde.
Bana bir arkadaşım böyle geç durumlarda ikiz söz konusu olabiliyor demişti.Anladım. 15 gün geçmiş olmasına rağmen çizgi silik geldi bana.
Aksine ikiz olsa bthcg hormonu daha fazla salgılandığı için çizgi daha belirgin çıkardı.Bana bir arkadaşım böyle geç durumlarda ikiz söz konusu olabiliyor demişti.
Arkadaşım öyle demişti işte. Bakalım ne olucak.Aksine ikiz olsa bthcg hormonu daha fazla salgılandığı için çizgi daha belirgin çıkardı.
Hayirlisi inşallah gönlüne göre olur.Arkadaşım öyle demişti işte. Bakalım ne olucak.
İnşallahh hepimizin :)))Hayirlisi inşallah gönlüne göre olur.
Beklemedeyim canım inşallahBende ilk testi o zaman yaptımilkinde çıkmadı bu ikinci testim inşallah gönlünce olur seninde.
Herkese merhaba ben 3 aylık evliyım normalde mart 17 de adet olmam gerekiyordu geciktim 1 hafta sonra test yaptım fakat çıkmadı birkaçgün sonra birdaha yaptım silik bir çizgi çıktı göğüslerime dokunamıyorum başım çok ağrıyor ve arada halsizleşiyorum rengim benzim kaçtı birdaha test yaptım çıkmadı bir bakarmısınoz sizce hamilemiyim ve şuan adetimi 15 gün geçmiş oluyor malum durumdan hastaneye gidemiyorum.Eki Görüntüle 2613393 Eki Görüntüle 2613394
merhaba canım bende 5 hafta önce ögrendim hamile oldugumu senin ki gibi silik çizgi vardı sonrasında 3 test daha aldm git gide netlesti çizgi bugünde cok şükür gümbür gümbür kalp atısını dinledik seninde hamile olma ihtimalin yüksek virüsten dolayı özel bi hastaneye giderek betahcg baktırmalısın yüksek ihtimal hamilesin allah kucagına almayı nasip etsin :)Herkese merhaba ben 3 aylık evliyım normalde mart 17 de adet olmam gerekiyordu geciktim 1 hafta sonra test yaptım fakat çıkmadı birkaçgün sonra birdaha yaptım silik bir çizgi çıktı göğüslerime dokunamıyorum başım çok ağrıyor ve arada halsizleşiyorum rengim benzim kaçtı birdaha test yaptım çıkmadı bir bakarmısınoz sizce hamilemiyim ve şuan adetimi 15 gün geçmiş oluyor malum durumdan hastaneye gidemiyorum.Eki Görüntüle 2613393 Eki Görüntüle 2613394