isteyen mevlasinida bulur belasinida Rabbim
herkese dogru yolu göstersin insAllah[/QUOT
nasıl saçma bir yorum bu böyle..
Katılıyorum Cnm
aman canım çok dikkat et çok kötü bir durum bende okuyorum ALLAH korusun kötü bir durum evlenmeden önce ALLAH evlenince hamile kalmamızı nasip etsin bundan öncede bir sevgilim vardı ayrıldık yani bayaca deneyim kazandım
evlenmeden önce ilişkiden korkmuyosan hamile kalmaktan niye korkuyosun aradan çıkmış olur işte :)
O anda insanın aklına gelmiyo bu durum
isteyen mevlasinida bulur belasinida Rabbim
herkese dogru yolu göstersin insAllah
Ahhhhahahhaaa
Ne boş beleş bi kafa ve yersiz bi yorum bu ya?
bu konuda yorumumu sacma bulupta cvp yazan arkadaslar ben önce arkadasimiza gayet normal yazip yapabileceklerini söyledim ama diyoki"evli kadinlari bulmaz gelir bizi bulur" bu cok mantikli dimi gelip kendiliginden bulmuyo güzelim o senin nefsin kusura bakmayinda ben daha burda moral verip teselli edemem insan böyle bir durumu kendi etkiler kaderinide kendi yapar dikkatsizligin sonucu noluyo haberlerde umarim izliyosunuzdur sonra bebekleri cöp kutularindan buluyolar.. insanlar ay sürtünerek iliskiye girdim dayanamadim derken iyide benim yorumumummu kötü tabiki her insanoglu hata yapabilir ama bunun önüne gecmek bence bizim elimizde.
Düşüncelerinizi bu şekilde ifade ettiğinizde bi sıkıntı yok ki zaten. Daha önce de "korkuyosanız kendinize sahip olun" diyenler olmuş, onlara hiç bi tepki gelmedi farkındaysanız. Üslup çok farkettiyor yani.
evet bos beles kafa daki dediginiz "uslup" gibi dimi mesela herneyse Rabbim herkese dogru yolu göstersin insAllah😉😉
Bende benzer bi suphe icindeyimbanada yardim edebilirmisiniz sanirim konuyu yanlis yere actim gebelik bolumunde
Benzer şüphe derken
Hamilelik suphesi
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=684569 basligim burda yardimci olurmsnZ
Okudum Cnm başlığını aldığın tepkileri de gördüm
Tahmin edebiliyodum bole bi tepki alcagimi kizmiyorum kirilmiyorum kimseye. Ama sadece korkuyorm iste ister istemez. Yaptigim hata biliyorum. Cezasida olcak biliyorum. Ama yarini sag salim atlatmak istiyorum. Peki senin yorumun ne bu konuda ? Yani gebelik ihtimalim varmi
Ya Cnm B'nde senle aynı korkuyu yaşadım halada aklımda soru var ama bn gerçek ilişki yaşamadım sürtünme İdi ve arkasından 3 kez adet oldum 2 defa test yaptım negatifti hiçbi belirtimde olmadı keşke bi test alıp deneseydin ya
Aslinda planim sali gunu sehir merkezine gidip kan testi yaptirmakti annem gerseyi bozdu. Yaa aralik ayinda regl olmadim yani yumurtam catlamadi tek guvencem bu. Polikistik over yüzünden zaten 2 3 ayda bir regl oluyodum. Ne biliyim iste. Bi umut .s umarim degilimdir. Sende sıkma canini testler negatifse degilsindir
Bmm testlerim negatif ve düzenli adette oluyorum Cnm
Sen degilsin canim ozaman. Umarim bende degilimdir. Bu gece sabah olmaz benim icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?