• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim yardim edin.......

gulak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
13
0
86
Diğer
Selam arkadaslar, benim adetime 2 gun kaldi, yani 16 mart test gunum..
8 marttan beri karnimin alt bolgelerinde hafif saplanma, kramplar var bi sag bi sol.. Sanki adet olacakmisim gibi.. Bu agri zaman zaman yanlarima ve sirtimin alt bolgesine kadar ulasiyor.. Adetime normalde bir hafta kala goguslerim diklesiyor, sertlesiyor ama simdi iki gun kalmasina ragmen cok yumusak ama dolgun ve hassas.. Dun gece test yaptim bekleyemedim ama negatief cikti.. bu konuyla ilgili tecrubesi olan varmi? yardimci olursaniz sevinirim...

canım mrb, benim de adet günüm yarın. ama son 3 gündür falan sol kasığımda ağrı ve hassasiyet var. göğüsler desen çok şişti.ama adet için hiçbir belirtim yok. bu ara gaz da çok fazla bağırsaklarımda.akıntımda hala beyaz renkli.bi de daha önce kasıklarımda böyle bi ağrı olmamıştı. çok merak etmeme rağmen bekliyorum yarını, sırf negatif görmemek için. bazen testler yanlış çıkabiliyor bence 2 gün sonra tekrarla.umarım hayırlısı neyse o olur ikimiz içinde. inşallah hamileyizdir :)

canım mrb, benim de adet günüm yarın. ama son 3 gündür falan sol kasığımda ağrı ve hassasiyet var. göğüsler desen çok şişti.ama adet için hiçbir belirtim yok. bu ara gaz da çok fazla bağırsaklarımda.akıntımda hala beyaz renkli.bi de daha önce kasıklarımda böyle bi ağrı olmamıştı. çok merak etmeme rağmen bekliyorum yarını, sırf negatif görmemek için. bazen testler yanlış çıkabiliyor bence 2 gün sonra tekrarla.umarım hayırlısı neyse o olur ikimiz içinde. inşallah hamileyizdir :)

arkadaşım sol kasıktaki hassasiyet gaza bağlıda olabilir bendede aşırı gaz oluyoe özellikle sol kasıkta hassasiyet oluyor benimde yarın adet günüm ve ğögüslerim kasıklarım şişti.inşallah hamilesindir Allah tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...a.s.

aynı dert bendede var adtime bir hafta var kasıklarım agrıyor migde bulantılarım var halsizlik var acaba hamilemiyim çok merak ediyorum

merhaba bence biraz daha beklemelisin gulak.2 3 gün sonra tekrar yap.benim de son adet tarihim 6 şubat . 9 martta test yaptım çok silikti.ertesi gün tekrar yaptım negatif çıktı bugün ayın 14 ü adet olmadım bıktım valla test yapmaktan öyle beklıyorum......sizce durm ne olabilir?

canım ben adetime 4 gün kala test yapmıştım tek çizgi çıkmıştı.
ama kasıklarımda batma, baş dönmesi ve gögüslerim patlayacak gibi acıyordu.
adetime bir gün kala tekrar yaptım; yine tek çizgi çıktı ilk; sonra ikinci çizgi belirdi:emir_bebek:
şimdi 6.aya girmek üzereyim:))
inşallah sende ikinci çizgiyi görürsün hayırlısıyla canım..

AY insallahh.. Bugunki aldigim test 4 gun oncesine kadar sonuc gosteriyormus.. Yarin sabah yine test etcem, dayanamiyorum valla napim.. yarin yaparsam bir gun kalmis oluyor.. umarim hamileyimdir.. Suan bile karnimin alt bolgeleri agriyor ama cok hafif hafif sanki adet olacakmisim gibi, bu agri tam 8 marttan beri suruyor.. Normalde benim adet suresinde hic birzaman agrim olmadi, o yuzden simdi cok hissedebiliyorum.. Neyse Sabah ola, hayir ola:) allahim hepimisin gonlune gore verir ins...

Ayni olaylar bu ay bana oldu, ve reglim normalinden 6 gun gecikti neyin nesi iseee bende anlamadim.. normal regl tarihim geldiginde asiri bel,ve kasik agrilarim oldu ayni regl olacakmisim gibi ama olmadim o gunler, reglim bitecegi tarihte agrilarim falan kesildi haydi hayirlisi dedim....ve 3 gun sonra hooooppp asiri bir sanci ile regl basladi bu ayyy cok garip seyler oldu hic olmayan vakalar hayirlisi....

günaydın arkadaşlar benim de sat 10 şubat ve bende hala adet olmadım çok sık idrara gitme isteği var uykusuzluk var ama bir yandanda adet olacakmışım gibi göğüslerim şiş ve ağrıyor anlamadım testte yapmadım belki olurum diye çok merak ediyorum

merhaba arkadaşlar.benim adetime 5 gün var fakat acayip derecede şiş karnım ve sancım var,hatta bacaklarıma vuruyor.kıramplar giriyor!acaba bunlar hamilelik belirtilerine benziyor mu?çocuk sahibi olmayı çok istiyorum ve 5 gün sonra alabileceğim cevap beni çok korkutuyor!şimdilerde test yapsam doğru çıkma ihtimali var mı?

canım ben adetime 4 gün kala test yapmıştım tek çizgi çıkmıştı.
ama kasıklarımda batma, baş dönmesi ve gögüslerim patlayacak gibi acıyordu.
adetime bir gün kala tekrar yaptım; yine tek çizgi çıktı ilk; sonra ikinci çizgi belirdi:KK46:
şimdi 6.aya girmek üzereyim:))
inşallah sende ikinci çizgiyi görürsün hayırlısıyla canım..

Peki belirtileriniz neydi acaba ?

Back