- 13 Aralık 2016
- 20
- 3
- 1
- 29
- Konu Sahibi zuhresabanci
-
kese gözükmedi sonra gördüler ama çok küçük yani hormunum arttıkça kese büyümezse dış gebelikdegerlern cok guzel neden hemen dis gebelige yordun ki doktor birsey mi dedi
%90 hamilesin canımMerhaba arkadaslar günlerdir yazılanları takip ediyorum.İlişkiden 14 gün sonra reglime 4 gün hala kan testi yaptırdım negatif dediler. Ama şiddetli bir gögüs agrım vardı yazılanlardan sonrada ümitlendm reglim 2 gün geçti dün idrar testi yaptım ve bi çizgi silik cıktı bugunde idrarda erken gebelik testi yaptım çift cıktı.Mide bulantılarım basladı bence regliden günü geçmeden test yaptırmak cok sağlıklı değil çünkü negatif sonucu alınca ilaç kullandım.yarın tekrar kan testi yaptırıcam
hamileyim zaten ama dış gebelikte olabilirBen testi 6 haftalıkken yapmıştım 2. çizgi hafif belirgin çıktı veee hamileymişim göğüslerimde şişlik vardı hatta bi kere duştan sonra kanama olmuş havluya geçmiş ben adet oldum zannettim meğer o yerleşme kanamasıymış hamile olman çok çok muhtemel
Merhaba kızlarr
en son 17 ekimde adet oldum adet songününde korunmadan birlikte olduk kasım ayında adet olmadım test yaptım negatif çıktı genelde adetim 10 gün geç geliyo gününde çok düzenli diyemem ama ilk defa su tarihe kadar gelmedi normalde göğüslerim şişer adet olmadan önce kasımda onlarda olmadı dün ilişki yaşadım kasıklarım ağrıdı sancı geldi yani. 2,3 gündür göğüslerim şiş ve hassas kasık ağrım var çok çok az sızlar gibi bugün test yapıcam yine anlamadım yani olmadı doktora gidicem ama bunları yaşayıp hamile olan var mı?
hamileyim zaten ama dış gebelikte olabilir
çok sağol canımSorduğun soruya istinaden cevap verdim inşallah iyi sonuç alırsın
canım bak ben 1 aydır adet olmuyorum her hafta test yaptım negatif çıktı dün yaptım pozitif çıktı hamile olman yüksek bekle 1,2 hafta daha ben 5 hafta yaptım negatif çıktı düşünArkadaslar merhaba yardim,arinizi rica ediyorum cildirmak uzereyim. Bebisim varmi yok mu cok merak ediyorum. Ben 4 kasimda adet oldum 28 gunde bir oluyorum duzenli adetlerim. Kasim ayinda esimle ovulasyon zamanimda ya da bir gun oncesi emin degilim 23 kasimda aslinda korunmasi iliski yasadim iliskiden 7 gun sonra normal adet gunume 8 gun varken kanamam oldu ancak cok az yani adet gibi degildi koyu renkli kahveydi 2 gun surdu ve 2 gunde iki pedi tam doldurmadi gibi oldu ben hasta oldum diye dusundum hastaligim bittikten sonra esimle dogurgan donemimde takvime gore , 8 aralikta beraber olduk korunmasiz 11 araliktan beri karnimda kasiklarimda batma var goguslerim sisiyor uclarda hassaiyet var gazim cok fazla haftada bir kere ishal gibi bir durumum oluyo ama cok az , bel agrim cok siddetli uyku istegim cok fazla gobegim deseniz sisiyor hic bisey yiyemiyorum rahim ustumdede sislik var agrilar batmalar fazlalasiyor belirtilerden gebelik testi yapmak istedim ancak idrar iki kere negatif cikti. Umut.anmak istemiyorum ancak limon testini yaptim tortular dibe coktu karbonayi yaptim tam kopurme yok hafif kopuruo bi kismi altta kalio acaba hamilemiyim yoksa degilmiyim ya da yeni bir olusummu nilen birileri lutfen yardim etsin cok istiyoruz ama erkense cikmayabilir deniliyo benim gibi olanlar var mi uzun oldu ama simdiden tesekkur ederim
Kese büyümezse değil kese rahim dışında bir yere yerleşirse dış gebelik.kese gözükmedi sonra gördüler ama çok küçük yani hormunum arttıkça kese büyümezse dış gebelik
Zor bir süreç bende günlerdr aynı sıkıntıyı yasadm kan testim negatif cıktı reglim geçtikten 2 sonra idrar testnde pozitif cıkınca bugun doktora gttm ve hamileymişim .Allah isteyenlerin hepsine verir inşallah ama sabırlı olmak lazım bende erkn yapınca hüsrana uğramıştım.Arkadaslar merhaba yardim,arinizi rica ediyorum cildirmak uzereyim. Bebisim varmi yok mu cok merak ediyorum. Ben 4 kasimda adet oldum 28 gunde bir oluyorum duzenli adetlerim. Kasim ayinda esimle ovulasyon zamanimda ya da bir gun oncesi emin degilim 23 kasimda aslinda korunmasi iliski yasadim iliskiden 7 gun sonra normal adet gunume 8 gun varken kanamam oldu ancak cok az yani adet gibi degildi koyu renkli kahveydi 2 gun surdu ve 2 gunde iki pedi tam doldurmadi gibi oldu ben hasta oldum diye dusundum hastaligim bittikten sonra esimle dogurgan donemimde takvime gore , 8 aralikta beraber olduk korunmasiz 11 araliktan beri karnimda kasiklarimda batma var goguslerim sisiyor uclarda hassaiyet var gazim cok fazla haftada bir kere ishal gibi bir durumum oluyo ama cok az , bel agrim cok siddetli uyku istegim cok fazla gobegim deseniz sisiyor hic bisey yiyemiyorum rahim ustumdede sislik var agrilar batmalar fazlalasiyor belirtilerden gebelik testi yapmak istedim ancak idrar iki kere negatif cikti. Umut.anmak istemiyorum ancak limon testini yaptim tortular dibe coktu karbonayi yaptim tam kopurme yok hafif kopuruo bi kismi altta kalio acaba hamilemiyim yoksa degilmiyim ya da yeni bir olusummu nilen birileri lutfen yardim etsin cok istiyoruz ama erkense cikmayabilir deniliyo benim gibi olanlar var mi uzun oldu ama simdiden tesekkur ederim
Değerin kaç çıktı canım 2 gün geçtikten sonra? Öncede yaptırmışsın sanırım kaç gün önce yaptırdın adetten ?Zor bir süreç bende günlerdr aynı sıkıntıyı yasadm kan testim negatif cıktı reglim geçtikten 2 sonra idrar testnde pozitif cıkınca bugun doktora gttm ve hamileymişim .Allah isteyenlerin hepsine verir inşallah ama sabırlı olmak lazım bende erkn yapınca hüsrana uğramıştım.
Belirtilerinizi yazabilir misiniz? Tebrik ederim buarada saglikla kucaginiza alirsiniz inşallah :)Zor bir süreç bende günlerdr aynı sıkıntıyı yasadm kan testim negatif cıktı reglim geçtikten 2 sonra idrar testnde pozitif cıkınca bugun doktora gttm ve hamileymişim .Allah isteyenlerin hepsine verir inşallah ama sabırlı olmak lazım bende erkn yapınca hüsrana uğramıştım.
Cok zor hemde .. 14 gun beklemelimiyim sizce kan icinZor bir süreç bende günlerdr aynı sıkıntıyı yasadm kan testim negatif cıktı reglim geçtikten 2 sonra idrar testnde pozitif cıkınca bugun doktora gttm ve hamileymişim .Allah isteyenlerin hepsine verir inşallah ama sabırlı olmak lazım bende erkn yapınca hüsrana uğramıştım.
benim 10 gün gecikmem kan verdim yarın alıcam sonucunu cuma vermiştim negatif çıktı ama doktor tekrarlıyalı belki geç döllenmedir dedi seninde öyle bişi olabilir mi acabaCok zor hemde .. 14 gun beklemelimiyim sizce kan icin
Kese gözüktüyse dis gebelikten soz edilmez bos gebelikten soz edilebilir. Alttan muayene olmayin derim kese gozukmusse 1 1.5 hafta icinde daha net belli olur. Hersy gonlunuzce olsunKIZLAR HAMİLEYİM KANDADA İDRARDADA ÇIKTI. AMA KESE GÖZÜKMEDİ İLK SONRA ÇOK KÜÇÜK GÖZÜKTÜ . DIŞ GEBELİKTE OLABİLİRMİİŞ
Ben ilişkiden 14 gün sonra yaptırdım negatif cıktı bence reglinizin geçmesini bekleyinCok zor hemde .. 14 gun beklemelimiyim sizce kan icin
Amin İnşallah.. Şiddetli gögüs agrım vardı onun haricinde cok belirtim olmadı.. Regliye yakın gögüs agrım hep olurdu ama bu seferki cok fazlaydı gögsüm sıkışıyo gbi oluyodu.Halada öyleBelirtilerinizi yazabilir misiniz? Tebrik ederim buarada saglikla kucaginiza alirsiniz inşallah :)
Adetten 4 gün önce yaptırdım değerimi bilmiyorm sonucu telefonla öğrendim negatif dediler.Değerin kaç çıktı canım 2 gün geçtikten sonra? Öncede yaptırmışsın sanırım kaç gün önce yaptırdın adetten ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?