HAMİLEMİYİM ? YARDIM EDİİİN

zuhresabanci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
20
3
1
29
Merhaba kızlarr
en son 17 ekimde adet oldum adet songününde korunmadan birlikte olduk kasım ayında adet olmadım test yaptım negatif çıktı genelde adetim 10 gün geç geliyo gününde çok düzenli diyemem ama ilk defa su tarihe kadar gelmedi normalde göğüslerim şişer adet olmadan önce kasımda onlarda olmadı dün ilişki yaşadım kasıklarım ağrıdı sancı geldi yani. 2,3 gündür göğüslerim şiş ve hassas kasık ağrım var çok çok az sızlar gibi bugün test yapıcam yine anlamadım yani olmadı doktora gidicem ama bunları yaşayıp hamile olan var mı?

Valla cnm benmde göğüs hassasiyeti akıntı ve kasik agrm vardı ama sen test yapmadan bilemezsiniz ki nedenini..İnşallah istiyorsan hamilesindirr bizede yazarsan sevinirim

Valla cnm benmde göğüs hassasiyeti akıntı ve kasik agrm vardı ama sen test yapmadan bilemezsiniz ki nedenini..İnşallah istiyorsan hamilesindirr bizede yazarsan sevinirim
tabi yazarım ama canım negatif çıktı 5 tane yaptım 2 haftadır yapmıyorum gerçi

Bende en 11 ekim de adet oldum. 3 hafta önce test yaptım pozitif cıktı aynı seyler değilde göğüsüm şişti ucu karardı ve akıntım cok oldu 1,5 aylık hamileyim bende

Merhaba arkadaslar günlerdir yazılanları takip ediyorum.İlişkiden 14 gün sonra reglime 4 gün hala kan testi yaptırdım negatif dediler. Ama şiddetli bir gögüs agrım vardı yazılanlardan sonrada ümitlendm reglim 2 gün geçti dün idrar testi yaptım ve bi çizgi silik cıktı bugunde idrarda erken gebelik testi yaptım çift cıktı.Mide bulantılarım basladı bence regliden günü geçmeden test yaptırmak cok sağlıklı değil çünkü negatif sonucu alınca ilaç kullandım.yarın tekrar kan testi yaptırıcam

KIZLAR HAMİLEYİM KANDADA İDRARDADA ÇIKTI. AMA KESE GÖZÜKMEDİ İLK SONRA ÇOK KÜÇÜK GÖZÜKTÜ . DIŞ GEBELİKTE OLABİLİRMİİŞ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…