Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evettttt, gecikmede mi yaptınız. GözünüzaydınKızlar sizce gebemiyim
Evet 3 gün gecikme de yaptım çok teşekkür ederimEvettttt, gecikmede mi yaptınız. Gözünüzaydın
Çok mutluyum yaapozitiif
peki yumurtlama günlerinizi takip ederek mi yaptınız ? Benim adetime 5 gün var dün yaptığım test negatifti. Erken gebelik testi yapmıştım. Acaba erken mi yapıyorum testleri yoksa olmadığı için mi negatifEvet 3 gün gecikme de yaptım çok teşekkür ederim
Kuzum ben bi program indirdim valla yumurtlama günü 27 yazıyordu ondan öncesini de değerlendirdim tabi o günü de değerlendirdim daha sonra kendimde hiç olmayan şeyler hissetmeye başladım regl da gecikince sonuç pozitif çok şükürpeki yumurtlama günlerinizi takip ederek mi yaptınız ? Benim adetime 5 gün var dün yaptığım test negatifti. Erken gebelik testi yapmıştım. Acaba erken mi yapıyorum testleri yoksa olmadığı için mi negatif
Çok şükür çok sevindim sizin adınıza neler hissettiniz ne belirtileriniz vardı pekiKuzum ben bi program indirdim valla yumurtlama günü 27 yazıyordu ondan öncesini de değerlendirdim tabi o günü de değerlendirdim daha sonra kendimde hiç olmayan şeyler hissetmeye başladım regl da gecikince sonuç pozitif çok şükür
Çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahÇok şükür çok sevindim sizin adınıza neler hissettiniz ne belirtileriniz vardı peki
Bende sigara kullanıyorum hiç tiksinmedim hatta canım daha fazla istiyor ahhshgs. Ya umarım bende buraya güzel haberler yazarım ama umudum düşük biraz. Siz yumurtlama günlerini mi takipt etmiştinizzzzÇok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Kuzum başım dönüyordu grip olacak gibi hissediyordum bide sigara kullanıyorum ben sigaradan iğrenmeye başlamıştım halsizdim her an adet olacak mış gibi kaşık ağrısı yaşıyordum sürekli tuvalete gidip kontrol ediyordum
Ay cevap vermişsiniz zaten kusura bakmayın tekrar sormuşum:))Bende sigara kullanıyorum hiç tiksinmedim hatta canım daha fazla istiyor ahhshgs. Ya umarım bende buraya güzel haberler yazarım ama umudum düşük biraz. Siz yumurtlama günlerini mi takipt etmiştinizzzz
Allah razı olsunHayırlı uğurlu olsun :)
Valla kuzum p.c diye bir uygulama var ben ordan yani sende indirebilirsin istersenAy cevap vermişsiniz zaten kusura bakmayın tekrar sormuşum:))