• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAMİLEMİYİM TECRUBELİ ANNELER YARDIM:(

hasret5961

لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2016
114
40
18
27
adetime 4 gun varken evde olan testlerden öylesine bi yapayım dedım testi yaptım baktım tek çizgi umursamadım testi banyoda bırakıp cıktım ve daha sonra yarım saat falan sonra gıdınce brde baktım çift çizgi hemen clearblue digital test aldım hafta gösteren adet öncesi oda pozıtıf 1 2 haftalık yazdı bugun kan testı yaptırayım dedım adetın gecsın oyle gel dedı doktor. eve gelırken 2 test daha aldım onlarda hafif silik çizgi vardı ama belli yanı. sizce hamılemıyım ?

adetime 4 gun varken evde olan testlerden öylesine bi yapayım dedım testi yaptım baktım tek çizgi umursamadım testi banyoda bırakıp cıktım ve daha sonra yarım saat falan sonra gıdınce brde baktım çift çizgi hemen clearblue digital test aldım hafta gösteren adet öncesi oda pozıtıf 1 2 haftalık yazdı bugun kan testı yaptırayım dedım adetın gecsın oyle gel dedı doktor. eve gelırken 2 test daha aldım onlarda hafif silik çizgi vardı ama belli yanı. sizce hamılemıyım ?

bende 4 gun kala ogrenmıstım canım

inşallah hamileyimdir:KK43: testınde çizgin nasıldı

canım ben ılk ruyamda gordum sabahına ıdrar testı yaptım ıse gıtmeden negatıf cıkmstı ama ıcımdekı ses var dıyordu - ıs cıkısı esımle acıle gıttık bır anda verdım kan ve ılk kanda ogredım - sonra eve geldım ıdrar kitini aldım baktım çöpten - ondadan ıkıncı cızgı sılık cıkmıs megersem ben hemen 10 dk ıcınde ckmyaınca atmıstım çöpe

canım ben ılk ruyamda gordum sabahına ıdrar testı yaptım ıse gıtmeden negatıf cıkmstı ama ıcımdekı ses var dıyordu - ıs cıkısı esımle acıle gıttık bır anda verdım kan ve ılk kanda ogredım - sonra eve geldım ıdrar kitini aldım baktım çöpten - ondadan ıkıncı cızgı sılık cıkmıs megersem ben hemen 10 dk ıcınde ckmyaınca atmıstım çöpe
ama ben doktora gittiğimde bana adetın gecsınöyle gel dedı neden:(

doktor bana adertın gecsın oyle gel dedı nenden

canım zaten kan almak için genelde adetin geçsin öyle gel diyor doktorlar, ama için rahat edecekse hiç doktora gitmeden direkt acilden girişini yaptırıp gebelik testi yaptırabilirsin
ne dıyecegım acildekilere

Testin fotosunu atabilirmisin?? Ayrica doktora yalan soyleseydin adetim gecti diye yine yapardi testi

sadece gebelik testi yaptırmak istiyorum demen yeterli canım, hemen kaydını alıp kan verme birimine yönlendiriyorlar zaten
Testin fotosunu atabilirmisin?? Ayrica doktora yalan soyleseydin adetim gecti diye yine yapardi testi
aslında biraz endişeleniyorum. 4 testtede cıktı ama ya kanda cıkmazsa.

canım testın fotosunu suan atamam telefonnum bozuk ama aksam atabilirm

ben miğren hastasıyım ,
acile gidiyorum miğren nöbetim var ilaç almam lazım bhcg yaptırmak istiyorum ona göre ialç içecem diyorum
hemen yapıyorlar.

Back