hamilemiyim sizce

hamile miyim bende emin değil işin kötüsü doktorlarda kesin bırşey söyleyemedi.2 aydır adet olamıyorum son adet tarihim 17 hazirandı. idrar testlerim negatif kan testim 1,70.gittiğim doktorda bir şey anlamadı rahim arkasında bir şey görüyorum ama kese mi yumurta mı anlamadım dedi... bu nasıl bır jınekologdu onuda ben anlamadım en kısa zamanda başka bır doktora görüneceğiz.sizler ne düşünüyorsunuz.? allah korusun ama dış gebelik gibi bir şey olabilirr mi?

tatlım o doktorları allah bildigi gibi yapsın ben hamileymişim bana kan tahlili yapmadan antibiyotik verdi çocugumu düşürdü, şimdi doktora gitmeye korkuyorum bi tanıdıgında 3 ay adet olmuyo doktora gidiyo ne dese begenirsin adet gecikmesi deyip adet düzeni için hap veriyo oda güvenemiyo başka doktora gidiyo hamileymiş bence başka bir doktora daha git kan testi yaptırmadanda ilaç kullanma yazsa bile umursamıyolar başlarından salıyorlar

bugun başka bır doktora daha gittim.polikistik over olduğumu söyledi ve adet söktürücü ilaç verdi kullandım.2 gün öncede idrar testi yapmıştım negatifti. bilmiyorum ne olacak moralim cok bozuldu

bugun başka bır doktora daha gittim.polikistik over olduğumu söyledi ve adet söktürücü ilaç verdi kullandım.2 gün öncede idrar testi yapmıştım negatifti. bilmiyorum ne olacak moralim cok bozuldu

senin farklı bir durum bendede kıst var sok yumurtalıgımda en son 4.5 mm şimdi doktora gitmeye korkyugum için bilmiyorum bu arada düşüktensonra adette olmadım 27 güne girdik allah hepimize saglıklı bebekler nasipetsin . demekki senin durum farklı ilacı kullan bakalım sıkma canını ben be ögrendim takmayınca cocuk tutuyomuş onu ögrendim hiç aklına getirme ben tam bi yıl ugrastım olmadı tam bıraktım işe odaklandım hatta eşimle o ay 2 kere ilişkiye girdik tutmaz diyordum o ay hamile kaldım ama doktor hatası işte

senin yaşadıklarında zor.allah bır daha yaşatmasın.doktor olan uzman olan onlar işte ne deseler güveniyoruz yapıyoruz. allahım bir daha yaşatmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…