- 16 Şubat 2022
- 21
- 9
- 1
- 21
- Konu Sahibi meleksuuun
-
benim adetim 3 gun gecikti daha test yapmadim 1 hafta olmasini bekliuorum adetime 3 gun kala acik kahvrengi pembemsi leke gelmisti bilemiuorumPerde bulaşıyor muydu?
Benim 5,6 gün varken bugün geldi de leke dediğin renkte
Ben de de oldu ama adet oldum maalesefkızlar adetime 2 gün var ve 2 gündür kahverengi lekenmem kasık agrim halsizlik yasiyorum migde bulantımda var hafif var 2 gün önce normal idrar testi yaptım negatif cikti ayni belirtileri yasayip hamile olan var mi
ben daha olmadim adetim 3 gun gecikt8Ben de de oldu ama adet oldum maalesef
Kan testi ver yani böyle düşündükce yaşlanıyoruz benim adetimin üstünden iki hafta geçti iki hafta sonra adet olmam gerek ama şuan hamilelik belirtilerm oluyor kendimi hamile sanıyorum her ay ama iki yıldır hiç çift çizgi görmedimben daha olmadim adetim 3 gun gecikt8
Bir gün mü geldi sadece?benim adetim 3 gun gecikti daha test yapmadim 1 hafta olmasini bekliuorum adetime 3 gun kala acik kahvrengi pembemsi leke gelmisti bilemiuorum
Kan testi ver yani böyle düşündükce yaşlanıyoruz benim adetimin üstünden iki hafta geçti iki hafta sonra adet olmam gerek ama şuan hamilelik belirtilerm oluyor kendimi hamile sanıyorum her
pazartesi gidicem canim hastaneye allahim insallaj sanada nasip eder kuru incir ve sogan kuru var denedin mi kist filan varsa temizliyor soganKan testi ver yani böyle düşündükce yaşlanıyoruz benim adetimin üstünden iki hafta geçti iki hafta sonra adet olmam gerek ama şuan hamilelik belirtilerm oluyor kendimi hamile sanıyorum her ay ama iki yıldır hiç çift çizgi görmedim
hayir 2 gun geldi ama surekli degil gunde 2 3 defa cok cok acik kahverengi lekeBir gün mü geldi sadece?
İnş hayırlı sonuçlar alırsın, yazarsın gelişme olursa.
Pembe geldi bende bugün sildikçe peçete gelen.hayir 2 gun geldi ama surekli degil gunde 2 3 defa cok cok acik kahverengi leke
Pcosluyum ben soğan suyu nu denedim ama inciri hiç denemedimpazartesi gidicem canim hastaneye allahim insallaj sanada nasip eder kuru incir ve sogan kuru var denedin mi kist filan varsa temizliyor sogan
İnşallah hamilesindir Allah isteyen hiçbir anne adayının kucağını boş birakmasinpazartesi gidicem canim hastaneye allahim insallaj sanada nasip eder kuru incir ve sogan kuru var denedin mi kist filan varsa temizliyor sogan
Benimde 3 gün geçti test yapmadım bekliyorum rabbim isteyen herkese versin çok istiyorumben daha olmadim adetim 3 gun gecikt8
insallah canim aminBenimde 3 gün geçti test yapmadım bekliyorum rabbim isteyen herkese versin çok istiyorum
Test yaptım tek çizgiinsallah canim amin
ama evdekilerde gec cikabiliyo gec dollenme olabiliyo pazartesi bence sende kan testi verTest yaptım tek çizgi
Geçen ayda 8 gün gecikmişti evde yaptım test negatif Bu ay da gecikmedeyim negatif test kadın doğumdan randevu alcam bakalım hayırlısı inşallahama evdekilerde gec cikabiliyo gec dollenme olabiliyo pazartesi bence sende kan testi ver
bende acile gidip test yaptiricam dayanamiyorumGeçen ayda 8 gün gecikmişti evde yaptım test negatif Bu ay da gecikmedeyim negatif test kadın doğumdan randevu alcam bakalım hayırlısı inşallah
Kahverengi gelmeye başladı bugünbende acile gidip test yaptiricam dayanamiyorum
koyu gelirdiSenin rengi ne olurdu?
Sonucun ne çıktııbende acile gidip test yaptiricam dayanamiyorum
Beni yanıltan açık renk geldi sonra adete döndü.koyu gelirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?