Yanılma gibi bi durum olacağını sanmıyorum besbelli bebek burdayım diyor ayrıca adetinizde geçmiş 4 testtede çıktığına göre doktora gittiğinizde keseyi belki kalbini bile duyarsınız hayırlısı olsunArkadaşlar selam geçen ay 13 ekim de regl oldum 10 kasımda olmam gerekirken olmadım 15 gün geçti 4 test yaptım pozitif gösteriyor sizce yanıltma gibi bir durum var mı acaba erken mi davrandım biraz daha beklemelimiyim şimdiden cevaplarınız için tşkrler:)
Yanılma gibi bi durum olacağını sanmıyorum besbelli bebek burdayım diyor ayrıca adetinizde geçmiş 4 testtede çıktığına göre doktora gittiğinizde keseyi belki kalbini bile duyarsınız hayırlısı olsun
Korkuyorum artık kese fotosu atıp sizce hamile miyim diye soracaklarBenimde 3 aydır gecikti ama hala emin değilim usg fotosunu atsam hamile olup olmadığımı söyler misiniz
Kalp atışını dahi duyacak kadar beklemişsiniz, bu nasıl bir sabırArkadaşlar selam geçen ay 13 ekim de regl oldum 10 kasımda olmam gerekirken olmadım 15 gün geçti 4 test yaptım pozitif gösteriyor sizce yanıltma gibi bir durum var mı acaba erken mi davrandım biraz daha beklemelimiyim şimdiden cevaplarınız için tşkrler:)
bence erken biraz daha bekle direk doguma gidersin ,
bazen şaka mı yapıyorsunuz yoksa dalgamı geçiyorsunuz anlam veremıyorum
neyse hayırlı olsun
Arkadaşlar varsa eğer ilk gebeliğim olacak bu yüzden bu konuda hiçbir fikrim yok sormakla hata mı ettim acabaKorkuyorum artık kese fotosu atıp sizce hamile miyim diye soracaklar
Arkadaşlar varsa eğer ilk gebeliğim olacak bu yüzden bu konuda hiçbir fikrim yok sormakla hata mı ettim acaba
15 gün çok iyi sabretmişsiniz. Ben adtime 5 gün varken test yapmıştım. Tebrik ederimArkadaşlar selam geçen ay 13 ekim de regl oldum 10 kasımda olmam gerekirken olmadım 15 gün geçti 4 test yaptım pozitif gösteriyor sizce yanıltma gibi bir durum var mı acaba erken mi davrandım biraz daha beklemelimiyim şimdiden cevaplarınız için tşkrler:)
Bence hamilesin 4 testin 4 ü de bozuk olma ihtimali pek yokk bi de çizgin çok net çıkmış iyice emin olmak için kan ver benceArkadaşlar selam geçen ay 13 ekim de regl oldum 10 kasımda olmam gerekirken olmadım 15 gün geçti 4 test yaptım pozitif gösteriyor sizce yanıltma gibi bir durum var mı acaba erken mi davrandım biraz daha beklemelimiyim şimdiden cevaplarınız için tşkrler:)
Bence hamilesin 4 testin 4 ü de bozuk olma ihtimali pek yokk bi de çizgin çok net çıkmış iyice emin olmak için kan ver bence
Tşkr Ederim Arkadaşlar Bu Konuyla ilgili hiçbir fikrim yok bu yüzden size sormak istemiştim tşkr ediyorum sizlere15 gün çok iyi sabretmişsiniz. Ben adtime 5 gün varken test yapmıştım. Tebrik ederimhamilesiniz. Vakit kaybetmeden kan verip doktora görünün. ❤
Farkındaysanız ben erken mi davranmışım diye sormuşum böyle bir yoruma gerek yoktu bence Yinede tşkrlerMalesef degilsiniz üç çizgi olmasi gerekiyodu