• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim sizce?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sedefelaaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2020
5
1
1
23
Merhaba buraya yeni katıldım 18 yaşındayım eşimle severek kaçtık evlendim 3 aylık evliyim ve testlerim hep negatif çıktı adetim duzensizdi hap kullandım ard arda hasta oldum sogan suyunu ictim adetim 3 gündür gecikti sık sık idrara çıkıyorum bulantı var aratıyorum halsizlik uykusuzluk lekeleme derken idrar testi yaptım negatif çıktı mayısın başında test yapsam pozitif çıkarmı yardım edin lutfen😔

Merhaba buraya yeni katıldım 18 yaşındayım eşimle severek kaçtık evlendim 3 aylık evliyim ve testlerim hep negatif çıktı adetim duzensizdi hap kullandım ard arda hasta oldum sogan suyunu ictim adetim 3 gündür gecikti sık sık idrara çıkıyorum bulantı var aratıyorum halsizlik uykusuzluk lekeleme derken idrar testi yaptım negatif çıktı mayısın başında test yapsam pozitif çıkarmı yardım edin lutfen😔
Teste devam et canim daha cok küçüksün ama dikkat kendine ağır isler yapma bnce

Idrar testi icin adettin 1 hafta gecmesini bekleyebilirsin

Ne bu acele canım? Hem yaşın çok küçük hem yeni evlisinn evliliğinizin kavuşmanızın tadını çıkarın 2-3sene sonra yaparsınız inşallah 🤲

Burda hamile olmayanlara kısır diyip asagiliyolar😥
Oo sen şimdiden dışarının baskısını üzerinde hissedersen kendini strese sokarsın canım. Eşinde böyle düşünmüyordur InşAllah. Kendi dünyanız da sabırla geçirin günlerinizi. Rabbim vakti geldiğinde nasip eder InşAllah

Kaynanamda iştio bebek ama olmuyor bende sahip olmak istiyorum çocuğa eşimin kuzeninin karısı 17 yaşında hamile çocuk istiyorum diyor
Oo sen şimdiden dışarının baskısını üzerinde hissedersen kendini strese sokarsın canım. Eşinde böyle düşünmüyordur InşAllah. Kendi dünyanız da sabırla geçirin günlerinizi. Rabbim vakti geldiğinde nasip eder InşAllah

Burda hamile olmayanlara kısır diyip asagiliyolar😥
Orası neresi? Ben 23de evlendim bana da evde kaldın diyolardı hiç aldırış etmedim. Sen niye başkalarının fikirlerini umursuyorsun ki? Ben kendim daha çocuğum ne çocuğu desene. Ben 18imde çocuk gibiydim ya. Madem ki sevmişsin kaçmışsın evlenmişsin, tadını çıkarsan evliliğinin. Biz 23ümüzde birbirimize söz verdik 1-2 yıl çocuk düşünmek yok hayatımızı yaşıycaz diye. Kocanın düşüncesi ne? Ayrıca kaç yaşında?

Back