Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim sizce?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Duygu97

🌼🌼
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
1.093
3.363
133
Merhaba Hanımlar Ben 1 yıllık evliyim 3 ay önce eşim sperm azlığı ve hareket düşüklüğü ile varikosel ameliyatı oldu Bunun yanında Keçiboynuzu ve takviye edici ilaç aldık benim Adetime 4 gün var başım çok ağrıyor karnım Önceden ağrırdı bu ay ağrımıyor kasık ağrım arada geliyor ve sabah uyandığımda sağ tarafında bir sertlik var Kirpiklerim karışmak değil de uzamış gibi yukarıya doğru bakıyor ve de uzanıp ayağa kalktığımda başım dönüyor Bir de çok az yeşil Akıntım var Ara ara süt gibi Akıntım da oluyor Sizce hamile kalmış olabilir miyim bu arada yumurtlama gününü değerlendirdik hamişler ve hamilelik yaşayanlar Bana yardım eder misiniz simdiden tesekkurler

Merhaba canım bizede ameliyat dedi eşime aynı sorundan dolayı doktor ama olmaz dedik biz ve ameliyattan sonra en az 6 Ay olmaz demişlerdi bize spermlerin kendine gelmesi iyileşmesi 6 ayı buluyo demişti doktor... ama insallah hamilesindir canim Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün seninde bizlerinde bellide olmaz sen istersen erken gebelik testlerinden al bak bi canım

İnşallah hamilesindir ama yeşil akıntı malesef enfeksiyona işaret bence hemen bi idrar tahlili yaptır eğer hamileysen bebeğe zarar verebilir çünkü

Amin canim cok saol rabbim hepimize hayirli bi kapi acsin sizin oldu mu hamilelik sayi kacti acaba

Amin canim cok saol rabbim hepimize hayirli bi kapi acsin sizin oldu mu hamilelik sayi kacti acaba
Yok canım olmadı malesef... sayıyı bilmiyorum ama spermler olması gerektiğinden fazla dedi doktor fazla olduğunda da yapısı bozuk oluyo dedi kiminin kuyruğu yok dedi kimisinin kafası yok dedi bu yani problem

Cok gecmis olsun canim keciboynuzu özü kullanin bide instgramda yaniklar baharat diye bi sayfa var cok iyi sonuclar veriyo bir gir bak derim

Cok gecmis olsun canim keciboynuzu özü kullanin bide instgramda yaniklar baharat diye bi sayfa var cok iyi sonuclar veriyo bir gir bak derim
Teşekkür ederim canımbakıcam söylediğin sayfaya keciboynuzu özünü biara kullandık canım ama suan kullanmıyoruz. Izmirde aktar gibi birisi varmış ama baba kız ama aktar değiliz biz diyolar doğal otlardan ilaç yapiyolarmis

Basvurun ona da her yolu deneyin olana kadar Rabbim cabalarimizi goruyor geri cevirmez insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…