hamilemiyim sizce ? yoksa kimyasal gebelik mi yine

mnkserce2

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2024
165
10
22
Kızlar merhaba 1 kasımda kimyasal gebelik geçirmiştim pcos olduğum ve düzensiz adet olduğum için tam kestiremiyorum ne zaman adet olucağımı 06.12.2024 den bu yana lekelenme tarzı şeyler var test yaptım pozitif silik bir çizgi var bende doktora gittim ve hcg sonucum 17.84 çıktı sonrada biraz adet kanına benzer leke ve minik parçalar geldi bende tekrardan acil doktoruna gittim 1 günde 18,23 e yükselmiş bugunde inanılmaz bir bel ağrım var.İştahim daha çok arttı hafif hafif bir baş dönmem var . Sizce gebemiyim ?

2 günde bir kan verın 2 katına cıkması lazım. ben de kımyasal gecırdım ve malesef önce 70 sonra 100 gördüm sonra da düşmeye devam etti beta sonra kanamam başladı

ben de sizinle aynı duygulaırı yasadım ve hıssettım ama inanın kabullenmekten baska çare yok. demekkı dogru zaman degıl bebek belkı ılerıkı zamanlarda sağlıklı olmayacak. rabbim şuan nasip etmiyorsa vardır hayrı. korkmayın. bol bol dua edin, benım de suan tek elımden gelen bu. bu sekılde belırsızlık yasamaktansa dedıgım gıbı kanınızı takıp edın durumun netleşmesi daha iyi

Korkmayın hemen bekleyin bıraz daha önceki adetinizi hatırlıyormusunuz?

Bende pkoyum aşko imkansız değil aslında hamile kalan çok var bi ben kalamadım
Allahım herşeyi kalbine göre versin ben iş çıkışında hastaneye gidicem kahverengi akıntı hala geliyor bilmiyorum umutluyum inşallah benimledir bebeğim çok dua ediyorum tabiki taktir cenabı Allahın sakın üzülme

Ay inşallah canım hayırlısı tabi ki teşekür ederim varmı bir sonuç inşallah doğru hissediyosundur öğrenirsen yaz çok merak ettim bende pkolu olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…