ben az gördüm ama kanamam var gibi hissediyorum2 günde bir kan verın 2 katına cıkması lazım. ben de kımyasal gecırdım ve malesef önce 70 sonra 100 gördüm sonra da düşmeye devam etti beta sonra kanamam başladı
ben az gördüm ama kanamam var gibi hissediyorum
Kan vermeye korkuyorum2 günde bir kan verın 2 katına cıkması lazım. ben de kımyasal gecırdım ve malesef önce 70 sonra 100 gördüm sonra da düşmeye devam etti beta sonra kanamam başladı
1 kasım ama ben pcosum aşkımKorkmayın hemen bekleyin bıraz daha önceki adetinizi hatırlıyormusunuz?
Bende pkoyum aşko1 kasım ama ben pcosum aşkım
Allahım herşeyi kalbine göre versin ben iş çıkışında hastaneye gidicem kahverengi akıntı hala geliyor bilmiyorum umutluyum inşallah benimledir bebeğim çok dua ediyorum tabiki taktir cenabı Allahın sakın üzülmeBende pkoyum aşkoimkansız değil aslında hamile kalan çok var bi ben kalamadım
Ay inşallah canım hayırlısı tabi ki teşekür ederim varmı bir sonuç inşallah doğru hissediyosundurAllahım herşeyi kalbine göre versin ben iş çıkışında hastaneye gidicem kahverengi akıntı hala geliyor bilmiyorum umutluyum inşallah benimledir bebeğim çok dua ediyorum tabiki taktir cenabı Allahın sakın üzülme