- 28 Ocak 2015
- 13
- 10
- 288
- 34
- Konu Sahibi Pelinbayrak90
-
Test bozuk mu ilk defa böyle beyaz çizgi gördümAdetim 2 gun gecikti, fakat adetten bir gun once esim geri cekilme yontemiyle beraberlik oldu, normalde duzenli adet olurum hep, beb istiyorum cocuk fakat esim henuz hazir hissetmiyor, sizce benmi gormek istedigimi goruyorum yoksa belli belirsiz ikinci cizgi var mi?
Eki Görüntüle 3539405
Test bozul bence beyaz cıkmışAdetim 2 gun gecikti, fakat adetten bir gun once esim geri cekilme yontemiyle beraberlik oldu, normalde duzenli adet olurum hep, beb istiyorum cocuk fakat esim henuz hazir hissetmiyor, sizce benmi gormek istedigimi goruyorum yoksa belli belirsiz ikinci cizgi var mi?
Eki Görüntüle 3539405
Bundan once baska bir test yaptim onda herhangi bir cizgi cikmadi, adetten 1 gun once olan beraberlikten dolayi gec dollenme olmus olabilirmi cok kararsizim heyecan yapip hemen mutlu olmak istemiyorum ama insallah pozitiftirTest bozuk mu ilk defa böyle beyaz çizgi gördüm
Regliden önce ilişki yaşadınız regli oldunuz mu peki?Bundan once baska bir test yaptim onda herhangi bir cizgi cikmadi, adetten 1 gun once olan beraberlikten dolayi gec dollenme olmus olabilirmi cok kararsizim heyecan yapip hemen mutlu olmak istemiyorum ama insallah pozitiftir
Ha gecikti demişsiniz yani eğer varsa bile 3 günde teste çıkmaz kiRegliden önce ilişki yaşadınız regli oldunuz mu peki?
Şimdi ki adetiniz mi kastediyorsunuz öyleyse nasıl olucak bir gün kala ilişkiyle hemen hamile kalıp gecikme olmaz ki hani adetten çıkar çıkmaz olsa tamam diyecem birde başka bir testle deneyin bozuk gibi beyaz çıkmışBundan once baska bir test yaptim onda herhangi bir cizgi cikmadi, adetten 1 gun once olan beraberlikten dolayi gec dollenme olmus olabilirmi cok kararsizim heyecan yapip hemen mutlu olmak istemiyorum ama insallah pozitiftir
Bundan once baska bir test yaptim onda herhangi bir cizgi cikmadi, adetten 1 gun once olan beraberlikten dolayi gec dollenme olmus olabilirmi cok kararsizim heyecan yapip hemen mutlu olmak istemiyorum ama insallah pozitiftirTest bozuk mu ilk defa böyle beyaz çizgi gördüm
Regliden önce ilişki yaşadınız regli oldunuz mu pekiolmadim su an 2.gun gecikmedeyim yani ayin 2 sinde olmam gerekiyordu
Yarin tekrar deneyecegim insallah pozitiftir cok istiyorum dua edin insallahTest bozuk muhtemelen, sabah ilk idrarla yeni test yapın
Bundan once baska bir test yaptim onda herhangi bir cizgi cikmadi, adetten 1 gun once olan beraberlikten dolayi gec dollenme olmus olabilirmi cok kararsizim heyecan yapip hemen mutlu olmak istemiyorum ama insallah pozitiftir
Evet hemen pozitif cikmasini beklemiyorum fakat bu bi belirti olabilirmi yani adetten bir gun oncesindeki iliski ile dollenme gerceklesebilirmi sizceŞimdi ki adetiniz mi kastediyorsunuz öyleyse nasıl olucak bir gün kala ilişkiyle hemen hamile kalıp gecikme olmaz ki hani adetten çıkar çıkmaz olsa tamam diyecem birde başka bir testle deneyin bozuk gibi beyaz çıkmış
Amin Rabbim kalbine gönlüne göre nasip etsin inşallahYarin tekrar deneyecegim insallah pozitiftir cok istiyorum dua edin insallah
Düşük ihtimal ama yumurtlama olmuşsa neden olmasın ama hemen pozitif çıkmaz en az üstünden 12 gün geçmesi lazım ki doğru sonucu almak için dilerim Rabbim kısmet etsin en kısa zamandaEvet hemen pozitif cikmasini beklemiyorum fakat bu bi belirti olabilirmi yani adetten bir gun oncesindeki iliski ile dollenme gerceklesebilirmi sizce
Amin insallah, aslinda esimde istiyor fakat genelde kararsiz kaliyor maddi konardan dolayi, yasimda geciyor 35 yasimdayim oyuzden takdiri ilahi insallah hamileyimdirAmin Rabbim kalbine gönlüne göre nasip etsin inşallah
Amin insallahhDüşük ihtimal ama yumurtlama olmuşsa neden olmasın ama hemen pozitif çıkmaz en az üstünden 12 gün geçmesi lazım ki doğru sonucu almak için dilerim Rabbim kısmet etsin en kısa zamanda
Tesekkur ederim insallahGeri çekilme yöntemi korunma olarak düşük ihtimal olsa da bir korunma yöntemidir ve adetten 1 gün önce olan birliktelikte hamile kalma ihtimali düşüktür yumurtlama döneminden 14 gün sonra erken gebelik testlerinde belli olabiliyor ancak bence eşinizle de çocuk istediğinizi paylaşıp ortak bir fikirle bu yola çıkın inşallah yakın zamanda gebelik haberlerinizi alırız
Olur inşallah Allah’ın izniyle yani hatta ol falan hamilelik derken vakti gelmiş siz elinizden geleni yapın gerisi Rabbimin takdir-i inşallah Rabbim yormadan kolaylıkla nasip etsin herşeyin sağlıklısı olsunAmin insallah, aslinda esimde istiyor fakat genelde kararsiz kaliyor maddi konardan dolayi, yasimda geciyor 35 yasimdayim oyuzden takdiri ilahi insallah hamileyimdir
AminnOlur inşallah Allah’ın izniyle yani hatta ol falan hamilelik derken vakti gelmiş siz elinizden geleni yapın gerisi Rabbimin takdir-i inşallah Rabbim yormadan kolaylıkla nasip etsin herşeyin sağlıklısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?