• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim sizce? Test belirsiz

Pelinbayrak90

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
13
10
288
34
Adetim 2 gun gecikti, fakat adetten bir gun once esim geri cekilme yontemiyle beraberlik oldu, normalde duzenli adet olurum hep, beb istiyorum cocuk fakat esim henuz hazir hissetmiyor, sizce benmi gormek istedigimi goruyorum yoksa belli belirsiz ikinci cizgi var mi?
IMG_3426.jpeg

Adetim 2 gun gecikti, fakat adetten bir gun once esim geri cekilme yontemiyle beraberlik oldu, normalde duzenli adet olurum hep, beb istiyorum cocuk fakat esim henuz hazir hissetmiyor, sizce benmi gormek istedigimi goruyorum yoksa belli belirsiz ikinci cizgi var mi?
Eki Görüntüle 3539405
Test bozuk mu ilk defa böyle beyaz çizgi gördüm 👀

Eki Görüntüle 3539405
Test bozul bence beyaz cıkmış

Test bozuk muhtemelen, sabah ilk idrarla yeni test yapın

Bundan once baska bir test yaptim onda herhangi bir cizgi cikmadi, adetten 1 gun once olan beraberlikten dolayi gec dollenme olmus olabilirmi cok kararsizim heyecan yapip hemen mutlu olmak istemiyorum ama insallah pozitiftir
Regliden önce ilişki yaşadınız regli oldunuz mu peki?

Bundan once baska bir test yaptim onda herhangi bir cizgi cikmadi, adetten 1 gun once olan beraberlikten dolayi gec dollenme olmus olabilirmi cok kararsizim heyecan yapip hemen mutlu olmak istemiyorum ama insallah pozitiftir
Şimdi ki adetiniz mi kastediyorsunuz öyleyse nasıl olucak bir gün kala ilişkiyle hemen hamile kalıp gecikme olmaz ki hani adetten çıkar çıkmaz olsa tamam diyecem birde başka bir testle deneyin bozuk gibi beyaz çıkmış

Test bozuk mu ilk defa böyle beyaz çizgi gördüm 👀
Regliden önce ilişki yaşadınız regli oldunuz mu pekiolmadim su an 2.gun gecikmedeyim yani ayin 2 sinde olmam gerekiyordu

Adetten bir gun onceki beraberlik en erken iki hafta sonra positif sonuc gosterir. Adet tarihinden iki hafta once birlikte olduysaniz yarin test yapmakta fayda var.

Geri çekilme yöntemi korunma olarak düşük ihtimal olsa da bir korunma yöntemidir ve adetten 1 gün önce olan birliktelikte hamile kalma ihtimali düşüktür yumurtlama döneminden 14 gün sonra erken gebelik testlerinde belli olabiliyor ancak bence eşinizle de çocuk istediğinizi paylaşıp ortak bir fikirle bu yola çıkın inşallah yakın zamanda gebelik haberlerinizi alırız

Şimdi ki adetiniz mi kastediyorsunuz öyleyse nasıl olucak bir gün kala ilişkiyle hemen hamile kalıp gecikme olmaz ki hani adetten çıkar çıkmaz olsa tamam diyecem birde başka bir testle deneyin bozuk gibi beyaz çıkmış
Evet hemen pozitif cikmasini beklemiyorum fakat bu bi belirti olabilirmi yani adetten bir gun oncesindeki iliski ile dollenme gerceklesebilirmi sizce

Evet hemen pozitif cikmasini beklemiyorum fakat bu bi belirti olabilirmi yani adetten bir gun oncesindeki iliski ile dollenme gerceklesebilirmi sizce
Düşük ihtimal ama yumurtlama olmuşsa neden olmasın ama hemen pozitif çıkmaz en az üstünden 12 gün geçmesi lazım ki doğru sonucu almak için dilerim Rabbim kısmet etsin en kısa zamanda 🤲

Geri çekilme yöntemi korunma olarak düşük ihtimal olsa da bir korunma yöntemidir ve adetten 1 gün önce olan birliktelikte hamile kalma ihtimali düşüktür yumurtlama döneminden 14 gün sonra erken gebelik testlerinde belli olabiliyor ancak bence eşinizle de çocuk istediğinizi paylaşıp ortak bir fikirle bu yola çıkın inşallah yakın zamanda gebelik haberlerinizi alırız
Tesekkur ederim insallah 🤲🏻🤲🏻

Amin insallah, aslinda esimde istiyor fakat genelde kararsiz kaliyor maddi konardan dolayi, yasimda geciyor 35 yasimdayim oyuzden takdiri ilahi insallah hamileyimdir
Olur inşallah Allah’ın izniyle yani hatta ol falan hamilelik derken vakti gelmiş siz elinizden geleni yapın gerisi Rabbimin takdir-i inşallah Rabbim yormadan kolaylıkla nasip etsin herşeyin sağlıklısı olsun ☺️🤲

Back