Hamilemiyim sizce ? cok acil yardım lütfen

Jacaba

Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
4
0
16
Adana
Merhaba öncelikle 30 agustos günü adetim başladı 3 eylülde cok az yk denecek kadar az kanamam vardı aksamı İLK KEZ dogum kontrol hapına basladım carsamba gunu esımle iliskiye girdik içime boşalma gercekleşti ve hemen o aksamda ertesi gün hapı aldım hıc aksatmadanda dogum kontrol hapına devam edıyorum sizce hamile kalmısmıyımdır ? daha yenı evlıyız cocuk ıcın cok erken iş nedeni ile sımdıden teşekkür ederim

Son düzenleme:
ilk defa mı doğum kontrol hapı kullanıyosun , yoksa normalde mi kullanıyosun eğer ilk defa değilse bişey olacağını sanmıyorum ben doğum kontrol hapıyla korundum ve ekstra bir korunma yöntemi kullanmadım ve hiç bişeey olmadı...

ilk defa başladım adet düzensizligini düzeltmesi için
kesin yoktur diyemiyorum sana canım çünkü ben evlenmeden 1 ay önce başlamıştım kullanmaya , ama ertesi gün hapıda kullanmışın ve büyük ihtimal henüz yumurtlamamışsındır diye tahmin ediyorum ne kadar kısa süreli adet olsanda bu kadar erken yumurtlaman zor diye düşünüyorum, ama eğer yumurtlamışsanda zaten bir mucizedir, o bebişten kaçamazsın

anladım ıns degilimdir hic hazır degiliz maddi manevi herneyse ertesi gün hapının etkisi varmıdır ?

ertesi gün hapı kullandıysan bişey olmaz korkma. benim de balayında aynı şey olmuştu çok erken diye istememiştik, fellik fellik eczane aramıştık. ertesi gün hapı kullanmayacaksanız doğum kontrol hapından 4 tane birden içince de ertesi gün hapıyla aynı etkiyi gösteriyomuş. doktor bi arkadaşım söylemişti. ama tabi garanti olan ertsi gün hapı. ertesi gün hapını aldıktan bi süre sonra zaten adet oluyosun için temizlenir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…