Gebeliğe Hazırlık Hamilemiyim şimdi....

• Konu Sahibi angell2008
  • Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
A

angell2008

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi angell2008
Arkadaşlar benim adet tarihim 8 ocak şuan 27.günümdeyim 2 yıldır bebiş istiyoruz aslında 3,5 yıl önce over tümör yüzünden sol yumurtalığım alındı ve kanserin eşiğinden döndüm doktor tekrar doğum yapmamı önerdi hastalığım nüksetmesin diye 25 yaşındayım ve 1 oğlum 1 kızım var geçen yıl 1 yıl denemenin ardından hamile kaldım 10 haftalık bebişimin kalbi durdu üzerinden 1 yıl daha geçti kimyasal gebelik yaşadım ve bu ay klomen kullandım 14.günü aşırı kasık ağrısı yaşadım son günlerde baş ağrısı, gaz fazlalığı,baş dönmesi,uyku hali ve sigara kokusuna karşı hassaslaştım bugün test yaptım silik kıl gibi çizgi çıktı hamilemiyim şimdi....

• Konu Sahibi angell2008
canım inşallah hamilesindir yarın tekrarla canım testi

• Konu Sahibi angell2008
canım teşekkür ederim adet günümde kan testi yaptırmayı düşünüyorum bekliyecem yanımda başka test olsa yapardım ama maalesef yok bu arada ateşimde yükseldi

• Konu Sahibi angell2008
beni buraya taşıdıklarına göre hamileden saymadılar görüyormusunuz kızlar....

• Konu Sahibi angell2008
canım silik çıktıysa hamilesin sen hayırlısı olsun bebişin :)))))))

• Konu Sahibi angell2008
beni buraya taşıdıklarına göre hamileden saymadılar görüyormusunuz kızlar....

canım benim hemen moralini bozma,sen belirtileri yazmışsın ya ondan seni buraya taşımışlar..bence allahın izniyle hamilesin..rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..gözün aydın canım..:1hug:a.s.

• Konu Sahibi angell2008
güzelim üzülme ama malesef bebiş olmayabilir benim geçen ay iki gün kala öyle çıktı hemde 2. çizgi bayağı belliydi ama regl oldummm:)zaten iğne vurulduysan(çatlatma iğnesi) o yüzden de çıkabilir çizgiiii.ama hepsi bir yana İnşallah hamilesindiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrr...

• Konu Sahibi angell2008
canım çatlama iğnesi hiç vurulmadım birde ben 2 ay önce kimysal gebelik yaşadım değerim beta hcg de 24 tü ama evde gebelik testi yaptım çıkmamıştı artık test kolleksiyonum var diğer gebeliklerim hariç ilk kez ikinci çizgiyi gördüm tabi hayırlısı olsun ne diyim...

• Konu Sahibi angell2008
cnm inş. hamilesindir. benim de çizgim çok silik çıkmıştı ama betahcgde çıktı hamile olduğum allahın izniyle inş. sağ salim doğum yaparsın hem tekrar anne olmanın zevkini yaşar hem de hastalığının riskinden kurtulmuş olursun.

X