Hamilemiyim ? :S

MadamCivciv

Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
42
1
16
Fransa
Merhaba kızlar, ben eşimle en son eylül ayında ilişkiye girdim ondan önce 2 günde bir ilişkiye giriyodum yumurtlama günümde de tabii. Şimdi askerde eşim ve eylül ayından beri ilişkiye girmedik ve ben normal adet olduğum için hamile değilim dedim kendi kendime. Ama biraz araştırma yaptım bi kaç gün önce aklıma takıldı çünkü sonuçta o kadar korunmadan ilişkiye girdik hamile kalmadım diye şimdide adet üstüne görme diye bişey öğrendim bayaği aklıma takıldı acaba hamile olabilirmiyim diye ? Kafam çok karıştı yardımcı olun kızlar lütfen (

en son eylül mü?? şuan şubatta olduğumuza göre doğuma az kalmış yok tatlım sonuçta üstüne görme 1 yada 2 kez olur zaten..sürekli adet gibi olmaz. gerçi 9 ay kanamam oldu diyenlerde var ama adet gibi bişi değil o farkı anlarsın. hem üstüne görme öyle çok fazla gelen bir kanama olmaz rengi süresi falan farklı olur.. aklında olsun diye de söylüyorum. üstüne görmede kan pıhtı gibi olmaz..daha çok su gibi gelir.. ayrıca hamile olsan o kadar aydan sonra karnın şişerdi yani muhakkak başka belirtileri falan da olurdu...

Sağol cnm cevabın için :)) ya aslında benim aklıma takılma sebebi bnm uzaktan bi kuzenim var oda hamile olduğunu 5 aylıkken öğrendi adette görüyodu onun için yoksa ben olamaz diyodum sonuçta adet görüyodum. Korkuyorum da sonuçta şimdi olmasını istemem eşim askerde diye :S sağol tatlım yeniden :)

düşük ihtimaller bunlar canım. 5.ayda karnın belli olur zaten bişi yapmasanda anlarsın.. üstüne görme de dediğim gibi bişi.. biraz gözlemle anlarsın.. yoğunluğu süresi rengi bile değişir. adetle benzer renkte ve biçimde olanlarda ise o pıhtı olmaz yine anlarsın.. ama çok emin olamadıysan al bir test.. en azından için rahat eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…