hamilemiyim?? meraktan çatlıcam :)

Arkadaşlarrrr dün testimi tekrarladım, 2 günde 3.8 den 12 ye çıkmış, yani hamileyimmmm :))) allahıma şükürler olsun, isteyen herkese nasip etsin inşallah..
tebrikler umarım bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın :)

Cokkkkk erken yaptirmissin cnm. Tabiki negatif olur sonucun. Ben adete 5 gun kala idrar testi ile ogrendim. Ama en dogrusu adet gunu ya da ertesi gunu test yapmak.

anlaşılan sabretmem gereken bir sürecin içerisindeyim. umarım 10 günün sonunda istediğim sonucu alırım.

arkadaşlar ben biraz sabırsızım ki zaten sorularımdan anlaşılıyor. peki belirtileri olmaz mı yani sonuçta vucütta değişiklikler olmaya başlıyor bir tepki olayı olmuyor mu :)

arkadaşlar ben biraz sabırsızım ki zaten sorularımdan anlaşılıyor. peki belirtileri olmaz mı yani sonuçta vucütta değişiklikler olmaya başlıyor bir tepki olayı olmuyor mu :)
Adet belirtilerinin aynisini yasayacaksin cnm. Yani zor ayirt etmen.
Ben de tek farklilik vardi. Yumurtlama gunumden itibaren memenin kahve halka yeri aciyrdu. Dokunamiyrdum bile.
Herkes de farkli olur tabi.
Sen belirti arayip yorma kendini cnm.

Benim bhcg değerim 0.18 di ama hamileyim o yüzden sen sabret her değer herkeste farklı oluyo değilsen bile üzülme Rabbim sana da nasip eder inşallah :)

arkadaşlar hepinize çoooook teşekkür ederim :) 9 gün sonra kontrole çağırdı, ultrasondan bakcak inş keseyi görürürz bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…