bence bebişin geldı cnm rabbım kucagına almayı nasıp etsın ıns
herhengı bı ılac yada kür falan uyguladınmı
yok canım tiroid hastasıyım sadece o ilacı kullandım başka hiç bişey yapmadım canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence bebişin geldı cnm rabbım kucagına almayı nasıp etsın ıns
herhengı bı ılac yada kür falan uyguladınmı
bende mutlu oldum ya okurken :)gebeliqiniz inş saglikli devam eder:)
yok canım tiroid hastasıyım sadece o ilacı kullandım başka hiç bişey yapmadım canım
hayırlı olsun cnm rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah bizede dua et.....
hmm ne gusel ya cnm hyrlısı bebiş gelı o
Bizler içinde bolbol dua et canım :)
ederim sizde bana dua edin nolur geçmiyo vakittt ölcem heycandan dile kolay bir yıldır yolunu bekliyorumm
Sen hiç merak etme bebeişin seninle Allahın izniyle :)
Eki Görüntüle 1119952 kızlar test çubuğu böyle çıktı emin olmak için 2 tane yaptımm
Eki Görüntüle 1119952 kızlar test çubuğu böyle çıktı emin olmak için 2 tane yaptımm
ya cnm benım nasıl sevındım anlatamam cok daralmıştım inşallah boşa ümit vermemıstırım diye allaha sükür hamılesin rabbım tamamına erdırsın kucagına almayıda nasıp etsin innnşallah ne desem bilemiyorum daha cok cok cok sevindim tey tey teyyy
kan testide yaptırdım ewet hamileyim canım rabbime şükürler olsun allah senden razı olsunnnnnnnnn:))))
kan testide yaptırdım ewet hamileyim canım rabbime şükürler olsun allah senden razı olsunnnnnnnnn:))))