merhaba kızlar 1 yıllık evliyim ve hiç korunmaksızın bebek sahibi olmak istiyoruz.ben hipotiroid hastasıyım o yüzden 1 yıldır gebe kalamıyorum ama buu ay 16 sında adet olmam gerekiyordu yani max bugün yarın olmam lazım ama her ay adet olmadan belirtilerim olurdu bu ay hiç bi ağrım yok.ama bu ay karnım çok şişti ve eşimle ilişki yaşadıktan sonra kasıklarımda acile gidecek kadar bi ağrım oldu.idrarım koyulaştı göğüslerim şişti ve uçları çok belirginleşti.sizce test yaptırmalımıyım gebe olma ihtimalim warmı yarımcı olun lütfennnnnnnnnn
kız nasıl beklıyosun yap tabı yaaaaapppp git hemen bı test çubuğu al cok merak ettımmm
bende ama testte çıkması için 10 gün geçmesi gerekmiyomu canım
ya öyle daha garanti oluyo ama yanı döllenme gününe göre değişiyo erken döllendiyse çıkar yanı kımınde adet gecmeden bile cikıyo
ewet canım almaya gidiyorumm
hadı ama cnm yaaaa
canım test 2 çizgi biri biraz belirsiz gittim bide kan tahlili verdim elim ayağım titrio.2 test yaptım bide ikisindede 2 çizgiiii
Ayyy ne güzel inş daha güzel haberler alırsın
canım test 2 çizgi biri biraz belirsiz gittim bide kan tahlili verdim elim ayağım titrio.2 test yaptım bide ikisindede 2 çizgiiii
cnm tebrık ederım hyrlısı olsun
inşallah canım senin sayende oldu yoksa ben daha bekleyecektim
hayırlı olsun cnm rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah bizede dua et.....
inşallah canım bu sefer dahada ümitlendim inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?