- 27 Eylül 2016
- 34
- 2
- 36
- 29
- Konu Sahibi 0poncikmelek
-
Teşekkürleröyle hemen mide bulantısı olmaz.
git 20 tl'ye bir test al bak hamile misin değil misin
O öyle normal adet gibi olmuyor. Kirmozi kan varsa gebelik beklemez dr.lar bile.. birde test yapmak zor bisey degil. Yap madem ogrenAdet görüp hamile olanlar varmış canım...Bende korktum
Sağol canımO öyle normal adet gibi olmuyor. Kirmozi kan varsa gebelik beklemez dr.lar bile.. birde test yapmak zor bisey degil. Yap madem ogren
Okulum olduğu için bazen vakit bulamıyorum ama tek çare yarın yapıcam artık napalımdizilerde hep kusmaya başlayınca 'hamile' olduğunu anlayan tipler yüzünden böyle
keşke hamile kalmak öyle kolay olsa, ohooooooooooo..
Ama test bu kadar ucuz ve basitken insanlar neden evde kendi kendilerini yiyor bunu anlamıyorum :/
5 veya 10 lıra arası testler ama hamıle degılsın merak etmee..Ve testlerin fiyatlarını bilen varmı acaba?
Ay inşallah canım...5 veya 10 lıra arası testler ama hamıle degılsın merak etmee..
bildiğin adet olmuşsun yani zaten o ayki yumurtan dollenmeden adet olarak dökülmüş yani imkansız hamile olman adetten önce ilişki yasamissiniz sonrada hemen adet olmuşsun korkma hamile değilsin ama keşke böyle şeyler yapmasan hep ileriyi düşünmen lazım sen genç kizsin önünde ne güzel günler olcak yapmasaydın keşkeMerhaba arkadaşlar erkek arkadaşımla 25 temmuzda ilişkiye girdik adetim bittikten bir gün sonra fakat içime sperm gelmedi.Biz zevk suyundan korkuyoruz açıkcası.Daha sonra tam zamanında adet oldum.Kanamam gayet normal geldi ve bildiğimiz adet kanıydı.Ben adet olana kadarda hiçbir belirti yoktu.Adet dönemi bittikten sonra miğde bulantılarım başladı.Birde son bir detay ekliyeyim.Bende tifo var musluk suyu içince miğdem bulanıyor ve son 3-4 gündür musluk suyu içiyorum bundan kaynaklanmışta olabilir.Yada psikolojiktir.Hamilemiyim sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?