• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamilemiyim lütfen yardım...

0poncikmelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2016
34
2
36
29
Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşımla 25 temmuzda ilişkiye girdik adetim bittikten bir gün sonra fakat içime sperm gelmedi.Biz zevk suyundan korkuyoruz açıkcası.Daha sonra tam zamanında adet oldum.Kanamam gayet normal geldi ve bildiğimiz adet kanıydı.Ben adet olana kadarda hiçbir belirti yoktu.Adet dönemi bittikten sonra miğde bulantılarım başladı.Birde son bir detay ekliyeyim.Bende tifo var musluk suyu içince miğdem bulanıyor ve son 3-4 gündür musluk suyu içiyorum bundan kaynaklanmışta olabilir.Yada psikolojiktir.Hamilemiyim sizce?

Adetinden 1 gün sonra ise hamile kalman nerdeyse imkansız. Çünkü yumurtalıklardan yumurta adetin ilk gününden ortalama 15 gün sonra atılır ve 24 saat orada bekler. Sperm gelmediğinde parçalanır.sperm ise maksimum 3 gün vagina ya da rahim civarında canlı kalabilir. Yani sen 8. Günde ilişkiye girmişsin. Yumurta ve spermin karşılasma olasılığı nerdeyse inkansız. Ki zaten adrt olmuşsun.

Normal adet görmüş sün zaten hamile değilsin dir. Çokta korkuyorsan test yap varsa mutlaka çıkar

öyle hemen mide bulantısı olmaz.
git 20 tl'ye bir test al bak hamile misin değil misin

Adet görüp hamile kalma değil aslında.birleşme sonucu yumurta döllenmişse döllenmeden 15 gün kdr sonra embriyo rahim duvarına yerleşip orayı kısmen istila eder. O sırada küçük bi kanamaya sebep olur kadınlar bunu adet kanaması ile karıştırırlar ama bu kanama adete göre çok kısa ve çok az bir kanamadır bir günlük nokta tarzında denilebilir.

dizilerde hep kusmaya başlayınca 'hamile' olduğunu anlayan tipler yüzünden böyle
keşke hamile kalmak öyle kolay olsa, ohooooooooooo..
Ama test bu kadar ucuz ve basitken insanlar neden evde kendi kendilerini yiyor bunu anlamıyorum :/

dizilerde hep kusmaya başlayınca 'hamile' olduğunu anlayan tipler yüzünden böyle
keşke hamile kalmak öyle kolay olsa, ohooooooooooo..
Ama test bu kadar ucuz ve basitken insanlar neden evde kendi kendilerini yiyor bunu anlamıyorum :/
Okulum olduğu için bazen vakit bulamıyorum ama tek çare yarın yapıcam artık napalım

Merhaba arkadaşlar erkek arkadaşımla 25 temmuzda ilişkiye girdik adetim bittikten bir gün sonra fakat içime sperm gelmedi.Biz zevk suyundan korkuyoruz açıkcası.Daha sonra tam zamanında adet oldum.Kanamam gayet normal geldi ve bildiğimiz adet kanıydı.Ben adet olana kadarda hiçbir belirti yoktu.Adet dönemi bittikten sonra miğde bulantılarım başladı.Birde son bir detay ekliyeyim.Bende tifo var musluk suyu içince miğdem bulanıyor ve son 3-4 gündür musluk suyu içiyorum bundan kaynaklanmışta olabilir.Yada psikolojiktir.Hamilemiyim sizce?
bildiğin adet olmuşsun yani zaten o ayki yumurtan dollenmeden adet olarak dökülmüş yani imkansız hamile olman adetten önce ilişki yasamissiniz sonrada hemen adet olmuşsun korkma hamile değilsin ama keşke böyle şeyler yapmasan hep ileriyi düşünmen lazım sen genç kizsin önünde ne güzel günler olcak yapmasaydın keşke

Back