HamilemiyiM? Lutfen yardim

Annesibebisleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
424
306
33
merhaba kizlarr,
Biz esimle ikinci bebegimizu istiyoruz Allah nasip ederse, adetim geciktii 2 gun ama daha test yapmadim cunku 4 gun once yaptim negatif cikti ama okadar belirtilerim varkii, basagrisii asiri yorgunluk, gecen taa nerden gelen kahve kokusu kimsenin koklamadigi falan filannn ve suan halaa adet olcakmisim gibi his var ama gelmioo. Bidaha test yapmaya cesaretim yok! Sizce ne yapmaliyimmmm

test yapmalısın 2 gün geçmiş çıkar eğer varsa

Test yapmaya korkuyorum ben belcikadanim cnm hastaneye gitmem lazim bu saatte hatta acil acik sadece beklesemmi hala sanki adet olcakmisim gibi hissim var

Kesinlikle test yapmalısın ben adetim 4 gün geçtiğinde yapmıstım negatifti 15 gün gelmeyince yaptım silik çizgi cıktı ve sonrakı gün kanda hamile oldugumu öğrendim bende senin gibi umutsuz vaka seklınde gittim ve hamilelikte adet olcak gibi hissedersin bu gayet normal kasıklarında doluluk hissi olur ve bendede hepsi var hala hemde :) umudunu kaybetme birdaha yap test yada acile git derim..İnşallah bebiş vardır orda biyerlerde

Cok tskler cnm insAllahhhh pazartesi eger hala adet gelmezse kan aldiricammmm

Ben olsa asla sabrrdemezdim :) ama bekle hem varsa ble degerlerindr yukselir belki hemen keseyi bile gorur doktor :) az kaldi hadi bakalim hayirlisi olsun insallah

Ben olsa asla sabrrdemezdim :) ama bekle hem varsa ble degerlerindr yukselir belki hemen keseyi bile gorur doktor :) az kaldi hadi bakalim hayirlisi olsun insallah

Aslinda bende cok sabirsizim ama iste simdi acile gidip ne yalan atabilirimki kan alsinlar burda cok zor birkere oglum cok oksuruyordu gece gittiyimde doktor boyleee yuzume bakiodu bunun icinmi geldin diye hala adet olmadim hala okucakmisim gibi karnim belim agrioooo

Kesinlikle anliyorum seni acil konusunda sonsuzca haklisin ne yalan uydurcam diye :) tuaf bakislar altinda kalmak.igrenc :) neyse zaten yarin pazartesi hemen denersin test sonrada kan verirsn :)

turkıyede olsan belım tutuldu ılac ıcemıyorum suphem oldugu ıcın deyınce hemen test yapıyolar yada bobregım agrıyo dedıgınde rontgen cekmek ıstıyolar supem var deyınce kan tahlılı yapıolar ama orda bunlar işe yararmı bılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…