İnşallah duam o yönde eşimde bende çok istiyoruz ama Rabbim nasip eder inşallh adet olmama 12 gün kaldıSilik çizgi gözüküyor aslında 15 günde geçmiş biraz daha net olabilirdi. Belki geç döllenmedir inşallah hamilesindir
Daha çokmuş adete canım git kan ver bakalım gebelik var o zman inşallahİnşallah duam o yönde eşimde bende çok istiyoruz ama Rabbim nasip eder inşallh adet olmama 12 gün kaldı
Sabah bir daha ilk idrarla tekrar dene koyularsa kesin hamilesin...İnşallah duam o yönde eşimde bende çok istiyoruz ama Rabbim nasip eder inşallh adet olmama 12 gün kaldı
BAnada öyle geliyor ama kan vermeye gidemiyorum. Sizce başka nasıl anlarımsilik cizgi var sanki canim
Bende düşünüyorum ama birkaçgün geçsin bakalım diyorum. Tahminime göre daha 20 günlüktür.Sabah bir daha ilk idrarla tekrar dene koyularsa kesin hamilesin...
Daha çokmuş adete canım git kan ver bakalım gebelik var o zman inşallah
[/QUOT
Covid 19 var ya hastanelere almıyprlar malesefDaha çokmuş adete canım git kan ver bakalım gebelik var o zman inşallah
Hayırlısı olsunYoksa da üzülme daha çok yenisin
İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinAnlıyorum canım o zman biraz daha geçsin testini tekrarlarsın inşallah vardır stres yapma
Hamilelikte cok fazla akinti gelir sizde de geliyormu bide kadin agrisi olurBAnada öyle geliyor ama kan vermeye gidemiyorum. Sizce başka nasıl anlarım
Amin canım bende çok istiyorum o duyguyu tatmak istiyorum ama nasip olmadı Allah hepimize versin sağlıklı sıhhatliİnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Benim yaklaşık 20 gündür sol kasık ağrım var bazen çok bazen hafif akıntım da arttı diyebilirim. Çok fazla rengim soldu. Kayınvalidem bile dudakların beyazladı diyor.Hamilelikte cok fazla akinti gelir sizde de geliyormu bide kadin agrisi olur
canim insallah hamilesindir ya :)Benim yaklaşık 20 gündür sol kasık ağrım var bazen çok bazen hafif akıntım da arttı diyebilirim. Çok fazla rengim soldu. Kayınvalidem bile dudakların beyazladı diyor.
Bende ilk testi o zaman yaptımilkinde çıkmadı bu ikinci testim inşallah gönlünce olur seninde.Testi tekrarla canım sabah ilk idrarla yap testi. Adetin 7 gün gecikince mi yaptım bu testi. Benim 2 gün gecikmişti test yapmıştım dün negatifti o zaman erken yapmışım demek ki belki geç döllenmedir seninki de öyle görünüyor. Adete dair hiçbir belirtim yok delirmek üzereyim