Hamilemiyim lütfen yardım

Hifagul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2020
22
7
28
Herkese merhaba ben 3 aylık evliyım normalde mart 17 de adet olmam gerekiyordu geciktim 1 hafta sonra test yaptım fakat çıkmadı birkaçgün sonra birdaha yaptım silik bir çizgi çıktı göğüslerime dokunamıyorum başım çok ağrıyor ve arada halsizleşiyorum rengim benzim kaçtı birdaha test yaptım çıkmadı bir bakarmısınoz sizce hamilemiyim ve şuan adetimi 15 gün geçmiş oluyor malum durumdan hastaneye gidemiyorum.
1FFFE407-0804-42B8-BA7E-CD4A8F6D1D54.png
F2FF4758-726A-4553-8277-F37075341025.png

Silik çizgi gözüküyor aslında 15 günde geçmiş biraz daha net olabilirdi. Belki geç döllenmedir inşallah hamilesindir

Anlıyorum canım o zman biraz daha geçsin testini tekrarlarsın inşallah vardır stres yapma

Testi tekrarla canım sabah ilk idrarla yap testi. Adetin 7 gün gecikince mi yaptım bu testi. Benim 2 gün gecikmişti test yapmıştım dün negatifti o zaman erken yapmışım demek ki belki geç döllenmedir seninki de öyle görünüyor. Adete dair hiçbir belirtim yok delirmek üzereyim :KK17:

Hamilelikte cok fazla akinti gelir sizde de geliyormu bide kadin agrisi olur
Benim yaklaşık 20 gündür sol kasık ağrım var bazen çok bazen hafif akıntım da arttı diyebilirim. Çok fazla rengim soldu. Kayınvalidem bile dudakların beyazladı diyor.

Benim yaklaşık 20 gündür sol kasık ağrım var bazen çok bazen hafif akıntım da arttı diyebilirim. Çok fazla rengim soldu. Kayınvalidem bile dudakların beyazladı diyor.
canim insallah hamilesindir ya :)

Testi tekrarla canım sabah ilk idrarla yap testi. Adetin 7 gün gecikince mi yaptım bu testi. Benim 2 gün gecikmişti test yapmıştım dün negatifti o zaman erken yapmışım demek ki belki geç döllenmedir seninki de öyle görünüyor. Adete dair hiçbir belirtim yok delirmek üzereyim :KK17:
Bende ilk testi o zaman yaptımilkinde çıkmadı bu ikinci testim inşallah gönlünce olur seninde.

X